16.11.2014

Au aprins ”Lumina” împreună

 Pentru a treia oară consecutiv, Asociația Lumina a reunit personaje ale Bacăului pentru a pune umărul (sau buzunarul) în folosul comunității. Invitat de onoare a fost Excelenţa Sa, Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Israelului în România.  (domnul din picioare cu sacou negru)

 

La mesele rotunde ale Restaurantului Decebal, s-au strâns figuri publice, politicieni, oameni de afaceri, oameni din administrația locală, presa, vedete si oameni de bine.


Tema serii a fost tradiția românească, și din acest motiv, mai toți am fost îmbrăcați in costume populare, si am fost încântați cu muzică populară. Prietenii de la ”Plaiuri Băcăuane” au fost din nou prezenți pentru a încălzi atmosfera cu câteva dansuri populare.

Mi-a placut de Mădălina Rotaru care a prezentat evenimentul, alături de Ștefan Zaharia, că a încercat să trezescă sala. ”Dacă ați venit să discutați despre afacerile personale, mai bine plecați” A fost foarte multă muncă nevăzută, în spatele evenimentului. Felicit compania Decro, pentru implicare și ornarea sălii.

video


Alții au venit doar pentru imagine, alții au venit chiar să ajute. Dar în Bacău va fi mereu binevenită vorba ”Bine că au venit”.

 Mara Matei - P.R. Asociația Lumina







 Partenerul principal al evenimentului a fost compania Electric Plus- Barrier. Printre sposori s-au numărat: PAMBAC, Mere de Iteşti, Moving Express, Bromania, Vinuri Val Versa, Belle Marie, Stilouri Poienari, http://mandrachic.blogspot.ro , Restaurant Traditional Teo, Migdal Arhitectura si Constructii.

Am sa revin cu detaliile despre sumele strânse si obiectele licitate.

Să dea Dumnezeu ca la anul să fie si mai bine. Hai că am plecat la vot! Ne citim mâine, cu o nouă pagină de istorie scrisă.

Toate fotografiile pe facebook -- click


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin