04.11.2014

Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Bacau la Centrul de Afaceri

BTL Design, trustul de presa Agora Group impreuna cu SC. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA vor organiza dezbaterea ”Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Bacau 2014” ce va avea loc in data de 05 noiembrie , incepand cu ora 9,30 la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov.

La aceasta dezbatere sunt invitate in auditoriu firme din judetul Bacau care vor putea avea un dialog cu autoritatile centrale si locale pe teme de actualitate legate de activitatea IMM-urilor. Evenimentul va
avea doua sesiuni, din care prima va fi dedicata dezbaterilor deschise cu autoritatile pe tematica finantarilor, fiscalitatii si activitatilor locale in sprijinul IMM-urile bacauane.

Au fost invitati reprezentanti ai autoritatilor locale: Consiliul Judetean Bacau, Primaria Bacau si Prefectura Bacau. Au mai fost invitati in prima parte reprezentanti ai Directiei Generale a Finantelor Bacau, Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IJP Bacau si parlamentari bacauani.

 In ceea de-a doua sesiune se vor aborda teme legate de programe guvernamentale de finantare, resurse umane, mediu si comert. Sunt invitati sa poarte un dialog cu imm-urile reprezentanti ai Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bacau, Directiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranta Alimentelor Bacau, Garzii de Mediu si Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului.

 "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" a demarat in 2006 ca un program national de informare, si de la inceput acest program de evenimente s-a definit ca cel mai amplu proiect privat de informare dedicat sectorului IMM care se deruleaza pe teritoriul Romaniei.

Participarea IMM-urilor din Bacau la acest eveniment este libera si se face pe baza de invitatie sau prin inscrierea la unul dintre cei doi organizatori: BTL Design sau SC. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA. Despre BTL Design BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente destinate mediului de afaceri road-show pe teritoriul Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin