06.02.2014

Vicepresedinte al organizatiei judetene PSD Bacau ales secretar la Camera Deputatilor

Deputatul Lucian SOVA, vicepresedinte al organizatiei judetene PSD Bacau si presedinte executiv al departamantului pentru Transporturi si Infrastructura din cadrul Consiliului National PSD a fost ales secretar în conducerea noii comisii pentru Transport si Infrastructura a Camerei Deputatilor, comisie care isi va incepe activitatea in aceasta sesiune parlamentara.

 Pina la data acestei desemnari, deputatul bacauan a activat ca membru in Comisia pentru Industrie si Servicii si s-a implicat in mod special in problematica de transporturi si infrastructura, domeniu in care are o experienta profesionala bogata. Comisia de Transport si Infrastructura a Camerei Deputatilor se va ocupa de urmatoarele domenii: infrastructura, transporturi feroviare, rutiere, fluviale, maritime si aeriene; infrastructura transporturilor; sistematizarea, organizarea si reglementarea transporturilor; siguranta transporturilor, transportul public.

,, Infiintarea comisiei de Transporturi si Infrastructura reflecta preocuparea USL pentru accelerarea procedurilor legislative in domeniul proiectelor de infrastructura si in domeniul transporturilor la care Romania este deficitara. Aceste aspecte erau puternic dezavantajate, la comisia de Industrii si Servicii, de proiectele din domeniul industriei, energiei, concurentei si alte sectoare de activitate. Am credinta ca in noua calitate pe care am dobindit-o in conducerea acestei comisii imi voi pune in valoare foarte bine expertiza acumulata in domeniul transporturilor si infrastructurii “

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin