04.02.2014

Misiune Economica la Chisinau

In perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2014, Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Bacău a organizat o Misiune Economica la Chisinau, cu ocazia expozitiei nationale „Fabricat in Moldova”. Delegația Camerei de Comerț și Industrie Bacău a avut in componenta sa firme din Regiunea Nord-Est, din urmatoarele domenii de activitate: alimentar, comert si servicii. Programul
profesional al Misiunii Economice a inclus vizitarea expozitiei „Fabricat in Moldova”, intalniri de afaceri cu firmele participante la expozitie, intrevederi cu oficialitatile locale, participarea la forumul de afaceri Romano - Moldovenesc si vizite de lucru la firme din Republica Moldova.

Expozitia, patronata de Guvernul Republicii Molodova, s-a desfasurat la Moldexpo, in cele 2 pavilioane principale si a beneficiat de prezenta a peste 250 de firme din Moldova care si-au expus produsele.

 Dintre expozanti mentionam: Fabrica de dulciuri Bucuria, Fabrica Franzeluta, Fabrica de uleiuri Solind, Centrul de ceramica Keramin, Cramele Cricova, Cramele Milestii Mici, Fabrica Divinuri, altele. 

 La manifestare au fost prezente, in calitate de vizitatori, delegatii de oameni de afaceri din Romania, China, Macedonia, Rusia, Turcia, altele. In cadrul participarii la forumul de afaceri Romano – Moldovenesc, reprezentantii firmelor din delegatia Camerei de Comert si Industrie Bacau au avut discutii punctuale cu partenerii moldoveni, au schimbat oferte si materiale de prezentare si au stabilit contacte pentru a initia si dezvolta afaceri. Pe parcursul întregii activități, reprezentanții Centrului Enterprise Europe Network Bacău au sprijinit și consiliat firmele în procesul de identificare a potențialilor colaboratori de afaceri din Republica Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin