27.02.2014

„De Martisor cu Inner Wheel”

Editia a cincea a evenimentului caritabil „De Martisor cu Inner Wheel”, va avea loc sambata, 1 Martie la Restaurant Levisticum. Fondurile stranse cu acest prilej vor fi directionate catre: – sustinerea materiala pentru calificarea sau recalificarea profesionala a mamelor asistate in Centrul Maternal din cadrul D.A.S.P.C. Bacau – sustinerea materiala pentru calificare profesionala si investigatii medicale a fetelor asistate in cadrul Asociatiei Betania – realizarea unui spatiu de joaca extern, destinat,
copiilor mamelor asistate in Centrul Maternal al D.A.S.P.C. Bacau – achizitionarea unui calculator si a unei imprimante pentru femeile incarcerate la Penitenciarul Bacau, necesare editarii revistei "Viata pe nisipuri miscatoare" – achizitionarea unor materiale Braille pentru copiii nevazatori ai Scolii Speciale Maria Montessori Bacau.

 Tot in scopul crearii de conditii cat mai civilizate femeilor care au fost supuse violentei domestice si care in prezent se afla in cadrul Centrului Maternal, s-a reusit cu ajutorul parteneriatului cu LYONESS BACAU achizitionarea unei masini de spalat vase si un frigider. Donatia va avea loc joi, 27 februarie la sediul Centrului Maternal din cadrul Directiei de Asistenţã Socialã şi Protecţia Copilului Bacau. Prin aceaste proiecte CLUBUL INNER WHEEL BACĂU doreşte să contribuie la crearea de sanse pentru reintegrarea femeilor in societate si pentru promovarea valorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin