01.02.2014

S-a lansat Toastmasters Bacau

Întâlnirile Toastmasters  au început și în Bacău. In fiecare marți, de la ora 20:00, în incinta Colegiului Național Gheorghe Vrânceanu. Un club de Toastmasters este un atelier de lucru de tipul “învaţă cum se face”, în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile lor într-o atmosferă confortabilă şi prietenoasă. În general un club are între 20 şi 40 de membri, care se întrunesc săptămânal sau bilunar pentru a învăţa şi a practica tehnici de prezentare.

Toastmasters International este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu
scopul de a își ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership. Primul club Toastmasters a fost înființat în 1924 în Santa Ana, California. În România, primul club Toastmasters a fost înființat la Timișoara, cluburi similare fiind deschise la București, Cluj-Napoca, Brașov, Oradea, Iași și Brăila.

Filozofia Toastmasters este de a ajuta membrii să își dezvolte abilitățile de comunicare și leadership prin practică și feedback continuu din partea celorlalți membri. Programul Toastmasters este împărțit în două componente de bază: Comunicare și Leadership. Fiecare membru poate evolua pe oricare din aceste componente susținând discursuri sau asumându-și roluri în cadrul ședințelor Toastmasters International.



Un comentariu:

LinkWithin