20.02.2014

Hai pariu, virtual!

Vedem cu totii in peisajul urban, ce domină ca spatii comerciale. Daca ne-am obisnuit cu numarul mare de farmacii si magazine alimentare, vedem din ce in ce mai multe agenții de pariuri sportive. Piata pariurilor sportive a luat o amploare destul de mare in România. Observ din ce in ce mai mulți cum urmăresc meciurile si pariază la agenții. Personal nu sunt fan, dar pentru pasionati, industria pariurilor crește pe zi ce trece. Românii au în sânge jocul de noroc, având in vedere ca  Loteria Romană este o instituție deja tradițională  ȋncă de la ȋnceputul secolului 20. O alta mare pasiune a românilor a fost Bingo si se pare că a revenit, deoarece numarul tonetelor de pe trotuare este mare. Si să nu mai spun de numărul cazinourilor si sălilor de jocuri. Odata ce exista cerere, piața oferă soluții la zi.


Piața pariurilor sportive nu ar exista evident, fără sport. Uneori îți folosește dacă te esti pasionat de
sport, alteori nu. Mizele fiind foarte mari, automat riscurile fraudelor si jocurilor gata aranjate sunt pe
măsură. De exemplu  guvernul din Marea Britanie a creat un organism însărcinat să supravegheze pariurile sportive suspecte. Putini sunt aceia care sunt cu adevarat pasionati de un sport si vor sa isi testeze intuitia, iar acestia nu pariaza numai la agentiile de pariuri offline, ci si in mediul virtual.

E destul de ușor să  urmărești de pe telefon sau tabletă scorurile in direct. Sunt multi cei care isi fac debutul in pariuri pe baza intuitiei, reusind mai apoi sa devina adevarati experti in scheme si strategii.

Din multitudiea de locuri de informare, un site pe care il recomand  ar fi pariuri sportive, deoarece gasiti de toate, chiar si ultimele rezultate vaslui.


 Tipurile de pariuri sunt de mai multe feluri:

-Pariuri live
-Pariuri clasice
-Pariuri directe
-Pariuri cu handicap
-Pariuri de total
-Pariuri cu valoare

 Atentionare: Jocurile de noroc online (valabil si pentru pariuri sportive) sunt disponibile exclusiv pentru persoanele de peste 18 ani, iar accesul minorilor este strict interzis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin