07.02.2014

Activitatea inspectoratului de politie judetean Bacau in 2013

 La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău s-a desfășurat joi, 06 februarie 2014, o conferință de presă în cadrul căreia au fost analizate activităţile desfășurate şi rezultatele obţinute de poliţiştii băcăuani, în anul 2013.

 Conferința de presă a fost susținută de domnul comisar șef de poliție Oprișan Vasile, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în prezența reprezentanților mass-mediei locale.

De asemenea, la sediul instituției, în prezența oficialităților județene și locale și a reprezentanților
instituțiilor cu care POLIȚIA colaborează pentru îndeplinirea misiunii fundamentale încredințate prin lege, șeful inspectoratului a făcut o analiză a activităților desfășurate de polițiștii din județul Bacău în anul precedent. În conformitate cu strategia de combatere a criminalităţii a inspectoratului, poliţiştii din județul Bacău s-au concentrat în anul 2013 pe contracararea infracţionalităţii economico - financiare, pe reducerea infracţiunilor grave săvârşite contra persoanei, scăderea numărului de accidente grave de circulație, precum şi asupra activităţii de prevenire şi combatere a criminalităţi stradale.

Din materialul de evaluare prezentat a rezultat că în anul 2013 eforturile depuse de către polițiștii băcăuani, împreună cu celelalte instituţii abilitate, au condus la scăderea fenomenului infracţional în județul Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin