14.12.2012

Vienna Classic Christmas 2012

Distinsul ansamblu Strauss Festival Orchestra Vienna a revenit, pentru al patrulea an consecutiv, in Romania. Maiestria desavarsita a artistilor Orchestrei, al carei nume este sinonim, pe plan international, cu interpretarea autentica a muzicii vieneze, dar si interesul deosebit manifestat de public au facut ca toate spectacolele sustinute in Romania sa fie, an de an, sold out.

 Vienezii au ajuns in Bacau pe 12 decembrie si au sustinut un concert extraordinar la Teatrul de Vara, incepand cu ora 19.00.Prezentatoarea evenimentului a fost cunoscuta moderatoare Mihaela Tatu.

In acest an, ne-am bucurat de un invitat special in concertul Vienna Classic Christmas: soprana Irina Iordachescu. Descendenta a dinastiei lirice Iordachescu, soprana este recunoscuta pe plan national si
international pentru calitatile vocale si interpretative remarcabile.

Strauss Festival Orchestra Vienna a fost fondata in 1978 de legendarul dirijor Peter Guth, despre care Revista “Gramophone” scrie: “Guth este cu siguranta artistul cel mai apropiat de Strauss din zilele noastre”. Avand un ansamblu de muzicieni desavarsiti, Orchestra Strauss Festival isi mentine la cele mai inalte cote artistice pozitia de suprematie intre numeroasele ansambluri de acelasi gen. Recunoscuti pe plan international pentru virtuozitatea si maiestria lor, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor, artistii sunt considerati ambasadorii Vienei, capitala mondiala a muzicii clasice.

Pozele pe facebook << click 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin