18.12.2012

“Spiritul Craciunului” la spectacolul caritabil din Arena Mall

Sambata, 15 decembrie 2012, a avut loc spectacolul “Spiritul Craciunului”organizat de catre Asociatia“Oblio si prietenii” impreuna cu Asociatia “Mie imi pasa”. Evenimentul a fost organizat pentru copiii cu posibilitati materiale reduse, pentru ca acestia sa primesca direct de la Mos Craciun
cadourile visate. Majoretele altfel, tinerii si copiii talentati, elevi ai scolilor si liceelor din Bacau, Roxana si Ionut ( Buzz the Fuzz) si mai ales Mos Craciun - au incantat pe toti cei prezenti sambata in Arena Mall. “Evenimentul si-a atins obiectivele, in primul rand, pentru cei 9 copii de la Scoala Alexandru Safran, cu probleme financiare, care au primit in sfarsit cadourile pe care si le-au dorit si in al doilea rand, pentrucopiii si tinerii talentati care au oferit un prim spectacol caritabil de Craciun.  

"Le multumim pentru implicare tuturor persoanelor generoase care au contribuit la aceste eveniment si Ligii Studentesti din cadrul Universitatii Bacau, Consliului Judetean al Elevilor si Arena Mall Bacau.”, au declaratorganizatorii.

Pozele pe facebook << click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin