18.12.2012

Se formeaza cei mai curajosi "Juniori in afaceri" din Bacau!

Sambata, 22 decembrie 2012, intre orele 10.00-14.00, in Arena Mall Bacau, va avea loc o editie speciala de Craciun "Juniori in afaceri".

Programul de educatie financiara si antreprenoriat este dedicat copiiilor cu varsta intre 8 - 13 ani si dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si lucru in echipa prin activitati practice. Copiii vor fi coordonati
de Lidia Sabau, cadrul didactic si trainer NextSteve Group, vor fi impartiti in echipe si vor primi un buget supriza de bani reali pentru a realiza produse proprii pe care sa le vanda apoi in cadrul unui Targ cu vanzare de produse in mall.

Pentru vanzarea produselor, copiii vor avea la dispozitie 1h, iar profitul obtinut de ei in urma vanzarii va fi impartit intre membri fiecarei echipe. Pana in prezent copiii au vandut: tort, cupcakes din muffins, ciocolata calda, limonada, clatite etc. Numarul de participanti este de 16 copii. Biletul de participare este 50 lei/ participant si sunt incluse: bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diplome de participare. Inscrierea copiilor in program se realizeaza la numarul de telefon: 0742.141.284 (Lidia Sabau), pana pe data de 21 decembrie, orele 16.00.

 Pana in prezent au avut loc 8 editii “Juniori in afaceri” in orasele Bucuresti, Bacau, Iasi, Constanta, unde au participat peste 120 de copii, cu varsta intre 7 - 13 ani, in 4 orase (Bucuresti, Bacau, Iasi, Constanta), si impreuna au fost strans un profit total de 3000 lei. Testimoniale "Juniori in afaceri": “Mi-a placut sa aflu despre bani: cum trebuie economisiti, pe ce sa ii cheltuim si cum sa ii producem. Am invatat ca daca ai o dorinta si tii cu adevarat la ea, trebuie sa o pui in aplicare, iar ea se poate indeplini. Am invatat cum sa fac profit, ce sa cumpar si la ce pret sa il vand. Daca se va mai face programul, sigur voi mai veni.” (Isabella, 10 ani) "Ceea ce ma impresionat in primul rand pe mine, ca parinte: locatia - 10; trainerii - 10 (mi-a placut modul cum au abordat ,,problemele" ivite in timpul prezentarilor); materialele primite si cadourile - 10. Impresiile fiul meu: I-a placut prezentarea si de prezentatori, in special sa faca cumparaturi si sa lucreze cu echipa. Si ar dori sa mai participe si la altfel de cursuri." (Clemi, parinte)

 Poze de la evenimentele "Juniori in afaceri": www.nextsteve.ro/galerie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin