02.12.2012

Colindam, oameni sa ajutam!


Liceenii bacauani, voluntari ai Asociatiei crestine umanitare “Habitat for Humanity” Comanesti si membrii ai Consiliului Judetean al Elevilor Bacau vor porni saptamana viitoare sa colinde judetul Bacau, pentru a aduce bucuria si emotia sarbatorilor de iarna in casele oamenilor si pentru a aduna fonduri pentru derularea proiectelor organizatiei destinate oamenilor nevoiasi, care au nevoie urgenta de locuinta. Campania “Colindam, oameni sa ajutam”, ajunsa in acest an la cea de-aV-a editie, se va desfasura in perioada 12 – 23 decembrie 2012. Cu banii stransi in urma acestei actiuni Habitat for Humanity va cumpara materiale de constructie pentru a ajuta la ridicarea de case pentru oamenii aflati in nevoie. “Peste cinci
milioane de români traiesc in conditii de locuit precare si inadecvate. (…) nu sunt putine familiile in nevoie. 42, 5 la suta dintre români nu au toaleta conectata la o retea de apa si canal, 41, 2 la suta nu au baie sau dus iar 55, 3 la suta traiesc in conditii de suprapopulare, se arata in ultimul studiu Eurostat, la nivelul 2009 – 2010. România se situeaza pe primul loc in ceea ce priveste lipsa utilitatilor de baza si standardelor minime in locuinte.

 Daca vrei sa schimbi ceva in comunitatea ta, deschide usa Caravanei «Colindam, oameni sa ajutam” si construieste o viata mai buna alaturi de Habitat for Humanity pentru familiile nevoiase carora acoperisul le e cerul”, a spus in sprijinul campaniei Luiza Lungu, manager Habitat for Humanity, pentru "Relatia cu presa si Stringere de fonduri". Aceasta campanie a cistigat in 2009 Premiul pentru Proiectul anului, la Gala Voluntarului, organizata de Fundatia pentru Sprijin Comunitar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin