23.12.2012

Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - cu presa

Presa bacauana a dat peste cap planurile mayasilor cu sfarsitul lumii, si s-a adunat  la pensiunea Perla, acolo unde a avut loc microrevelionul presei şi al bloggerilor. Organziarea buna ca de fiecare data, cu implicarea lui Marius Fundulea si a sponsorilor, unde s-au pus la bataie multe premii ce au constat în: coșuri cu preparate traditionale din carne oferite de firma "Scuza", vouchere la piscină, biliard și bowling la Arena Mall, 2 weekend-uri pentru două persoane la Slănic Moldova, o seară de revelion, un control oftalmologic gratuit şi, două premii în bani, fiecare a câte 500 respectiv 1000 de lei.
In timp ce in curtea restaurantului, porcul se prepelea la proţap, noi am mai degustat o cana cu vin fiert.  Din pacate nu stiu numele formatiei, dar l-am retinut de anul trecut pe chitaristul Vasilache, ce a mai facuse o demonstratie in forta.

Pozele pe facebook << click

Sponsorii evenimentului au fost:
Primaria Bacau, Scuza (Bogdan Pintilie), Azia (Ion Neculcea), Clinica Gauss (dr. Oana şi Cristi Postolache), Fresh Smile (dr. Andrei Stefanescu), Euro Ema (Iulian Olteanu), Hammer Construct (Cristian Ciocan), Arena Mall (Ovidiu Budeanu), Eugen Burcă şi Dan Tătaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin