23.12.2012

Cadouri din partea Clubului Leo Bacau

In prag de sarbatori, cativa tineri mebri fondatori ai Clubului Leo AlphaYoung&Smart Bacau au pornit spre micutii copilasi neajutorati din comuna Colonesti, ce ii asteptau cu nerabdare, entuziasm si caldura in suflete, pentru a le darui o “bucurie” in ajun de Craciun.

Voluntarii Leo le-au oferit cate un pachetel cu dulciuri, fructe, alimente greu perisabile si imbracaminte pentru a nu se gandi ca Mos Craciun i-a uitat de tot. Micutii au fost atat de incantati, incat au pregatit si un spectacol. Cateva impresii despre acesta activitate aflati din parerea personala a presedintelui clubului, Madalina Vlasie:
“Copilasii de la Colonesti ne-au intampinat cu niste colinde si au jucat capra. Puteai sa vezi cat de necajiti erau, dupa felul cum erau imbracati si incaltati. Mi s-a rupt inima cand am vazut un copil cu tenisi pe vremea asta, la -8 grade Celsius, cand zapada iti trece de genunchi. Am facut pachetele la fel pentru toti cei 27 de copii pe care i-am ajutat, iar pentru doua familii am pregatit si cate o cutie cu haine. Ma bucur ca am putut sa fac macar atat pentru ei, sa ii fac sa simta si ei magia sarbatorilor de iarna.”

Aceasta experienta a fost prima de acest gen pentru Leo AlphaYoung&Smart Club Bacau si speram ca nu si ultima, avand in vedere faptul ca membrii fondatori s-au deplasat pe o vreme nu tocmai favorabila, doar pentru a-i ajuta pe copiii nevoiasi din de la Scoala Spria si pentru a avea la final de proiect acea multumire spirituala si anume faptul ca i-au putut bucura si pe cei cu o stare materiala mai precara, chiar in ajun de sarbatori.

Vineri dimineata, cativa leuti au fost la cumparaturi, pentru a face pachetele copiilor de la « Centrul de primire a copiilor in regim de urgenta » Bacau. Copilasii au fost foarte bucurosi sa primeasca aceste daruri, sa asculte cateva colinde si sa vorbeasca cu tinerii din Clubul Leo. In total, Leo Bacau a ajutat 19 copii, care se afla in acest moment la centru, numarul copiilor fiind mereu diferit, in functie de numarul cazurilor sociale.
Sambata, multumita sponsorului TNT Club Sport Bacau, Leo AlphaYoung&Smart Club Bacau le-a oferit sansa micutilor din « Centrul de primire a copiilor in regim de urgenta » Bacau sa se bucure de o prima zi de vacanta, alaturi de mebrii fondatori ai clubului Leo. Acestia au facut diferite activitati, insotiti si supravegheati de membrii clubului Leo precum: fotbal, tenis de masa, diverse jocuri ce puteau fi puse in practica in sala de sport. Bineinteles ca trebuiau sa profite de vremea de afara si de zapada, tinerii au luat fiecare cate o saniuta, am urcat derdelusul si au strigat tare « Partieeeee ». Dupa ce au “obosit” bine, copiii au avut inclus in acest program si o masa de pranz, precum si dulciuri oferite de Leo Alpha ‘Young&Smart’ Club Bacau.



Toate aceste activitati fac parte din proiectul « Bucurie in Ajun », organizat de Clubul Leo Alpha ‘Young&Smart’ Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin