24.06.2013

Up-date - Concertul ”pentru suflet” - 3 iulie

Deoarece miercuri, 26 iunie, s-a declarat  DOLIU NATIONAL datorat accidentului din Muntenegru, Salonul de Piane este solidar cu cei indurerati, iar concertul se amana  pentru data de 3 iulie, ora 19.00 , tot in Parcul Catedralei.

 Tineri de la Colegiul de Arta ,, G. Apostu '' si de la alte institutii de invatamant din Bacau, vor canta vocal si intrumental pentru voi. Regele, PIANUL, va fi prezent ca de fiecare data. Invitata speciala, FORMATIA FEELINGS compusa din:
Razvan Raduca(solist vocal), Catalin Rauta(clape), Razvan Iftode(vioara), Claudiu Farcas(saxofon), Denis Oprea(tambal) si Lucian Duma (percutie) a spus DA si de acesta data, tot cu titlu GRATUIT, cadou pentru voi.

Noutatea sezonului : Targurile caritabile initiate la Salonul de Piane continua. De acesta data in aer liber. Vor fi expuse si vandute produse lucrate manual de catre beneficiarii asociatiilor si fundatiilor de profil. Banii
obtinuti din vanzarea acestor produse se vor intoarce in centrele beneficiarilor. Sub deviza ,, Tu faci partea ta'', te invitam sa te alaturi. Biletele de intrare, conform traditie, sunt APLAUZELE!!! Va asteptam sa ne spunem bun gasit si sa ne bucuram impreuna. Concert finantat de Salonul de Piane, Mioara Iacob si Primaria Municipiului Bacau.


Salonul de Piane, 2010-2013, 4 ani de traditie. Inceput si cuprins, impreuna.

Elevi si profesori de la Colegiul de Arta ,, George Apostu'' au pus piatra de temelie in acest proiect. Concertul ,, pentru suflet'' a inceput ca o joaca de copii, cu entuziasm, si a continuat ca o traditie, o terapie pentru suflet. Vino sa te bucuri in Parcul Catredralei, parc invaluit de sunete, o oaza de Rai. Muzica, flori, copaci, pasari, zambete si oameni fericiti. Totul in armonie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin