11.06.2013

Donatie pentru Spitalul Judetean Bacau

Companiile COMFERT, DEDEMAN si ASOCIAŢIA INNER WHEEL BACĂU au donat Spitalului Judetean de Urgenta Bacău, Secţia de Chirurgie si Ortopedie Pediatrică echipament medical de ultimă generaţie. În conformitate cu strategia pentru implicare socială parteneriatul menţionat a decis să investească într-o trusă utilizată în endoscopie pediatrică ORL. Aceasta donaţie continuă seria de investiţii
realizate deja, precum: • camera de recuperare senzorială • camera de vizitare şi recuperare locomotorie • saloane renovate.

Prin această donaţie, Parteneriatul COMFERT S.R.L - DEDEMAN S.R.L.- ASOCIAŢIA INNER WHEEL BACĂU doreşte să contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate a copiilor din judeţul Bacău, dar şi din judeţele limitrofe prin diagnosticare fidelă şi intervenţii minim invazive.

„Nici un alt ajutor nu se traduce mai direct în salvarea unei vieţi decât ajutorul dat pentru sănătatea şi îmbunătăţirea calităţii sănătăţii copiilor noştri, iar o asemenea formă de solidaritate, adresată direct viitorului nostru, este forma supremă a condiţiei umane. Ne dorim ca, prin contribuţia noastră, să aducem o schimbare în bine în viaţa comunitaţii, oferind şansa medicilor specialişti în endoscopie pediatrică ORL de a asigura fiecarui copil internat în Secţia de Chirurgie si Ortopedie Pediatrică Bacău servicii medicaleiat gratuite, de înaltă calitate.” decalara SPONSORII acestui proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin