24.06.2013

Degustare de vin la Cribs cu Cramele Recas

Cribs Bacau a organizat a opta degustare de vinuri, apartinand Cramelor Recas, prezentate de d-l somelier Alexandru Dan, secretar delegat al Asociatiei Somelierilor din Romania, jurat si semifinalist european.

La invitatia familiei Bunea, asistența, ca de obicei, a fost formată din prieteni si oameni de afaceri băcăuani, șefi de instituții, jurnaliști, toti cu scopul de a descoperi savorile vinului ales. Atmosfera prieteneasca a  locației si-a pus din nou amprenta pe eveniment și a creat atmosfera propice degustărilor atente a vinurilor:

Lansată în anul 2008 sub eticheta “Cocoşul”, gama de vinuri produsă de Cramele Recaş pentru segmentul mediu, a trecut printr-un proces de rebranding care a dus la naşterea noii identităţi “Cocoşul dintre vii”. Noua etichetă păstrează ca element central cocoşul desenat de Raul Inocenţiu Niculai, un copil cu dizabilităţi din Sibiu, pe baza căruia, Petru Sosa a realizat noua grafică.

Poate stiti deja, Solo Quinta este un cupaj (amestec) ametitor din
Sauvignon blanc, Chardonnay, Muscat Ottonel, Feteasca regala si o mica cantitate de Merlot vinificat in alb. 

Preparatele culinare au fost din nou la inaltime cu primul fel compus din fasii de focacia, crochete de maduvioare si creier, gogosar iar al doilea fel: costite de porc, carnat picant si  cartofi taranesti gratinati.

 Compania Cramele Recaş exploatează o suprafaţă de aproximativ 1.000 de hectare viţă de vie situate în judeţul Timiş şi 20 de hectare lângă Miniş (Arad) şi are o capacitate de producţie şi de stocare de aproximativ 9 milioane de litri, fiind dotată cu tehnologie de ultimă generaţie în urma unor investiţii ce totalizează peste 10 milioane de euro. Producătorul bănăţean este unul dintre cei mai importanţi exportatori de vin românesc în ţări precum Statele Unite, Marea Britanie, Japonia, Suedia, Canada, Estonia şi Slovacia. Rezultatele obţinute de vinurile de Recaş la cele mai importante concursuri de specialitate la nivel mondial au reconfirmat constant, în ultimii 12 ani, calitatea vinurilor cunoscute consumatorilor din România sub nume precum Cuvee Uberland, Solo Quinta, Sole, La Putere, Cocoşul, V-Drinks sau Schwaben Wein.


Galeria foto pe facebok<< click.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin