15.06.2013

Degustare de vin la Cribs Bacau - Editia-aVII-a

Daca lumea  a fost creata in 7 zile, degustarile de la Cribs din Bacau au atins cifra perfectiunii. Intr-o atmosfera selecta, cu muzica eleganta, a saptea editie a degustarilor de vin i-au avut ca invitati speciali, pe cei de la M1Crama Atelier.


Printre deosebirile celor de la M1 Crama Atelier sunt distributia care se face doar in sistem HoReCa si nu in magazine. Etichetele sunt cu bun gust realizate, iar contraetichetele sunt in conceptele mai noi, cu timbru de  pastrat, cu "tirajul", adica numarul sticlelor produse din acel sortiment, recomandari culinare si mici detalii despre vin.

Dupa cum se stie, povestea vinde produsul, iar cei de la Atelier au avut grija sa introduca povestile bahice, cum ar fi cea desprea sarbatoarea  Arezan, sarbatoare ce a dat si denumirea unuia din vinuri.  Arezan era o
sarbatoare ce se celebra pe 1 februarie, prin care dacii imbunau zeii la inceputul anului agricol, se faceau focuri, se dezgropau vinurile si se petrecea.



Colectia "LEAT" provine de la inscriptia gasita in biserica din creta de la Basarabi, si insemna "anul". Leat 6500 s-ar fi tradus cu anul 992 dupa Hristos.

Vinurile degustate ce poarta semnatura enologului Razvan Macici, au fost:
-Leat 6500-Chardonnay 2011 -Leat 6500-Sauvignon Blanc 2012 -Arezan -Feteasca Neagra Rose 2012 -Sable Noble-Feteasca Neagra+Merlot+Cabernet Sauvignon -Amprenta -Muscat Ottonel 2011


asociate cu delicatese culinare.


-Pachetele frantuzesti Aumonieres, cu sos Roquefort cu stafide
-Cannelloni cu pui si ciuperci, rosii cherry si busuioc
-Friptura de cerb in sos vanatoresc si cartofi surpriza.
-Desert: Creme Brulee


GALERIA FOTO PE FACEBOOK << CLICK

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin