18.07.2010

S-a tras cortina pe ID Fest 2010

Sâmbătă seara s-a incheiat cea de-a XI-a editie a festivalului de teatru in limba engleza Ingenious Drama Festival 2010, organziat de tineri. Sapte zile de aplauze, emotii, training-uri, prietenii, workshop-uri, bucurii, spectacole si noi experiente.

Din punctul meu de vedere apreciez enorm munca lor depusa si spiritul lor liber. Nu a fost doar un simplu festival, ci exprimarile si creatiile unor suflete. Priviti din afara sau superficial, risca sa fie catalogati gresit, dar cei care au fost la unul sau mai multe spectacole au simtit mesajele transmise de ei. Din juriu au facut parte Coca Bloos, actor, Stefan Peca, dramaturg si Mihaela Radescu, actor.



  • A.C.T. (Bacau), The Knockers (Suceava), In the Spot (Bacau), Morphia (Craiova), Heavenly Hell (Timisoara), Brainstorming (Bucuresti), Nobody's Group (Bacau) si Atelierul de Teatru (Botosani) sunt trupele care au incalzit inimile celor din sala.

     
  • Un comentariu:

    1. Ne cerem scuze pentru ca nu ati aparut pe afis. Va rugam anul viitor cand ramane sa batem palma la ceva sa ne specificati(un mail) ca ramaneti ca partener al nostru si noi sigur va punem pe materiale altfel nu avem de unde sti ca ramane parteneriatul in picioare ,ca revansa si pe cateva in plus. Multumiri ,IDFEST

      RăspundețiȘtergere

    LinkWithin