07.07.2015

SALVAŢI-L PE LUCA!

Viaţa unui copil din Târgu Frumos s-a schimbat brusc. La doar cinci ani Luca Deleanu a aflat că nu se mai poate juca acasă alături de părinţii lui, ci trebuie să stea internat în spitale urâte pentru tratamente chinuitoare.

 Asta deoarece în urma unui banal control oftalmologic s-a descoperit că suferă de o formă severă de cancer. Medicii nu i-au dat nicio şansă în România, dar speranţele vin de la o clinică de specialitate din Turcia unde ar urma să facă o serie de tratamente. O tânără care suferea de aceiaşi boală a fost salvată, iar succesul tratamentului le dă speranţă şi părinţilor lui Luca. Toate aceste intervenţii sunt foarte costisitoare, iar părinţii au nevoie într-o primă etapă de peste 50.000 de euro pentru a începe tratamentul. Comunitatea locală a început să organizeze evenimente caritabile pentru a-l ajuta.

Cu toate acestea, suma de care au nevoie depăşeşte posibilităţile finaciare ale părinţilor săi. Am învăţat însă că lecţia unei comunităţi apare atunci când nu te aştepţi: solidaritatea. Imposibililul devine posibil. Fiecare contribuţie reprezintă o speranţă pentru familie, iar viaţa acestui îngeraş poate fi salvată de fiecare dintre noi dacă alegem să ne implicăm.

 Dumnezeu face minuni prin intermediul oamenilor! 

 Cei care vor să facă donaţii, pot trimite bani în următoarele conturi:


RO 78 BTRL RONC RT 03 0602 2001 deschis la Banca Transilvania pentru depuneri în lei 

 şi RO 28 BTRL EURC RT03 0602 2001 pentru donaţii în euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin