23.07.2015

Adunarea biciclistelor din Bacău

Încurajat de faptul că există din ce în ce mai multe domnișoare și doamne care merg pe bicicletă în Bacău, grupul de inițiativă Băcăuanii vor piste pentru biciclete organizează vineri, 24 iulie 2015, "Flori, fete, biciclete", o adunare a băcăuancelor pe bicicletă, urmată de o plimbare pe străzile din centrul orașului. La eveniment sunt bineveniți și băieții, care sunt invitați să le însoțească și să le încurajeze pe fete!


Adunarea este programată pentru ora 19:30 în Parcul Trandafirilor, urmând ca în maximum jumătate de oră coloana cu bicicliste și bicicliști să plece pe traseul Centru - Policlinică - strada Războieni - Statuia lui Ștefan cel Mare - strada Mihai Viteazul - Piața Tricolorului (Casa de Cultură).

Noi credem că există feminitate și pe bicicletă și ne dorim ca vineri să pedalăm cu stil. Astfel, dress code-ul include haine vaporoase, coronițe, bucle și plete în vânt și, desigur, flori în coșurile
bicicletelor. - Cerasela Bortoș, blogger de fashion, voluntar al inițiativei

Traseul pe Google Maps: https://goo.gl/Rc4BGD

Acțiunea a fost declarată la Primăria Bacău, astfel încât bicicliștii să se bucure de sprijinul Poliției Rutiere și al Jandarmeriei Bacău.

Principalul scop al acțiunii este de a forma o comunitate a fetelor din Bacău care merg cu bicicleta, urmat de dorința noastră de a încuraja și celelalte doamne și domnișoare care poate că ar da la pedale, însă sunt încă dominate de ideea preconcepută cum că ciclismul e un sport pentru băieți. - Cristian Ghingheș, inițiator Băcăuanii vor piste pentru biciclete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin