23.07.2015

Case arse in Comuna Săucești

Două familii din localitatea Săucești au rămas pe drumuri în urma unui scurtcircuit la instalația electrică, casele fiind distruse în totalitate. Incendiul s-a produs duminica trecută, iar cele două familii vecine sunt acum într-o situație disperată.


Este vorba despre un cuplu de pensionari și despre o familie cu doi copii – un băiețel de doi ani și jumătate și o fetiță de șapte ani, aceștia din urmă locuind pentru moment la bunicul matern. Cei doi pensionari trăiesc în casa bătrâneasca, care a ars doar parțial, însă au nevoie urgent pentru refacerea acesteia de materiale de construcție: grinzi, căpriori, scândură, cuie, tablă.

Echipa Crucii Roșii Bacău s-a deplasat la fața locului pentru a face o evaluare a necesarului și pentru
a ajuta cu produse și alimente de bază persoanele aflate în dificultate: ulei, zahăr, orez, făină, mălai, conserve, dulciuri și produse de igienă. Totodată, la sediul subfilialei Comănești a Crucii Roșii a fost organizată o colectă, produsele adunate urmând să ajungă la beneficiari în cursul zilei de vineri. Rugăm persoanele care pot ajuta să ia legătura cu autoritățile locale din comuna Săucești sau să telefoneze la Crucea Roșie Bacău: 0234 523 733.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin