23.07.2015

Filme în aer liber! 28 - 30 august în Parcul Cancicov

Caravana Filmelor TIFF porneşte la drum, pentru al şaselea an, ducând 34 de pelicule din selecţia Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), titluri nominalizate la Oscar şi câteva dintre cele mai noi lungmetraje româneşti în 16 oraşe din ţară, în perioada iulie - septembrie.


Caravana poposește în perioada 28 - 30 august și la Bacău. Pe ecran mare, în aer liber, (PARCUL CANCICOV ) vor fi vizionate şi trei dintre filmele intrate anul acesta în cursa pentru Oscar, printre care "Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei/ Birdman, "The Imitation Game. Jocul codurilor şi "Teoria întregului/ The Theory of Everything" .


Intrarea la proiecţii este liberă.

Spectatorii vor avea ocazia să vadă şi câteva dintre cele mai premiate filme româneşti recente:

"Comoara", de Corneliu Porumboiu, distins cu premiul Un Certain Talent la Festivalul de la Cannes şi premiul Zilelor Filmului Românesc la TIFF, "Aferim!", de Radu Jude, premiat cu Ursul de Argint pentru regie la Festivalul de la Berlin, "De ce eu?", de Tudor Giurgiu, filmul inspirat de povestea procurorului Cristian Panait, documentarul multi-premiat "Toto si surorile lui", de Alexander Nanau.
Anul trecut, peste 30.000 de spectatori au luat parte la proiecţiile din cadrul proiectului Caravana TIFF.

Un comentariu:

  1. buna ziua. mi-ar fi de mare folos daca ati spune la ce ora se deruleaza filmele. va multumesc

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin