19.02.2015

Primarul Romeo Stavarache s-a intors pentru a finaliza proiectele incepute

 Într-o conferință de presă ținută la Centrul de Afaceri, Primarul Romeo Stavarache a avut prima apariție publică oficială, dupa iesirea din arestul la domiciliu. Inconjurat de viceprimari a facut declaratii numai pe partea administrativa, in rest a spus că are încredere în justiție si doreste sa duca la bun sfarsit ce a inceput. Vor ramane in continuare ca viceprimari Vasile Tescaru si Radu Ababei, care a intrat azi in concediu.


”Am hotarat sa ma ocup personal de caîinii comunitari, de directia de investitii publice si de departamentul comunicare cetateni. Vom continua marile proiecte pe care le-am inceput, vom sustine in continuare bursele scolare si investitiile. Se vor crea noi locuri de munca prin investitii si sa nu uitam ca Bacaul este peste media pe tara”

Trei mari probleme sunt urgent de rezolvat:

1.investițiile cu bani europeni care trebuie neapărat să se termine în 2015, altfel se pierd finanțările, 2.câinii comunitari și 3.parcările.

Se va face referendum cel putin pentru câinii comunitari și crearea de noi locuri de parcare. Se poate incasa o taxa modica de 5 lei pe luna, bani care vor fi reinvestiti in noi locuri de parcare.

 

Declaratiile integrale:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin