20.02.2015

Mădălina Ghenea a ajuns în Bacău și a plecat la mănăstirea Petru Vodă

Chiar daca in Romania nu s-a prea auzit de ea, in Italia este faimoasa. Ea este cunoscută şi pentru relaţiile pe care le-a avut cu starurile hollywoodiene Leonardo DiCaprio şi Gerard Butler.


Insoţită de o amică a plecat din Milano cu o cursă low-cost Blue Air, şi a ajuns la Bacău, unde a aterizat pe Aeroportul International. La iesirea din aeroport a facut o poza cu sora ei, Anca.



Spre seara s-a cazat la Manastirea Petru Voda, unde a postat cateva fotografii pe facebook, scriind: Păstrează -ți visele vii. Înțelege ca pentru a realiza ceva trebuie sa ai credința si încredere in tine,viziune,munca,determinare si dăruire .Aminteste-ți ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred.


E bun ca isi mai pastreaza altii credinta, ca noi ne ocupam cu scoaterea religiei in afara scolii...


Un comentariu:

  1. frumos aricol, eu nu mai stau in bacau de 10 ani dar mai citesc blogurile si siteurile de stiri , nu e un blog dar aici gasesti tot ce sa scrie in ziare http://ziare100.ro/Bacau/ atat ziare online cat si ziare tiparite cred ca ar trebui sa posteze si articolele de pe blogurile interesante , de ex acesta .

    Felicitatri

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin