26.02.2015

Peste 2.000 de elevi și studenți din Bacău vor învăța cum să acționeze în caz de cutremur și să economisească energia

Peste 2.000 de elevi și studenți din județul Bacău vor participa la traininguri de prevenție la dezastre naturale (cutremure) și de eficiență energetică, organizate de Habitat for Humanity România.
Trainingurile, desfășurate pe o perioadă de cinci luni, au ca obiective pregătirea tinerilor să facă față unui eventual cutremur, dar și să deprindă noțiuni legate de eficiența energetică a unei locuințe, despre cum pot salva costurile și cum pot amenaja pe viitor case eficiente energetic.

“Venim în sprijinul tinerilor din Bacău cu două dintre ariile de expertiză Habitat for Humanity

România: prevenția în caz de dezastre și eficiența energetică. Din exeperiența noastră, educația constituie un factor esențial ce contribuie atât în salvarea vieților și în dezvoltarea deprinderilor zilnice ce au rezultate în eficientizarea modului în care este cheltuit bugetul familiei”, a declarat Gabi Pascal, Manager Program la Habitat for Humanity România.

Trainingurile se desfășoară în județul Bacău până în luna iunie 2015 și sunt gratuite.

Despre Habitat for Humanity România
Habitat for Humanity România este una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin