19.02.2015

Premiera muzicala in randul trupelor din Moldova

Albumul ‘’Calatori in timp’’  a plecat de la ideea calatoriei in timp prin perioadele muzicale incepand din anii 70 cu piesa : Always on my mind (Elvis Presley) si terminand cu anul 2013 reprezentat de piesa fenomen care a cucerit tot globul prin mesajul ei pozitiv : Happy (Pharrell Williams)


Trupa Artizan si a propus prin aceasta calatorie muzicala sa atinga inimile celor care au trait in perioada anilor 70, ani in care libertatea, non-conformismul, fantezia si romantismul erau termini care defineau cel mai bine acele timpuri , terminand cu tinerele generatii din ziua de astazi.

Album a fost inregistrat la Studio Alexmar din Barlad alaturi de un mare muzician si inginer de sunet
Micu Alexandru, un prieten foarte apropiat al Trupei Artizan ! S-a lucrat intens, zilele la rand, dar forma finala a melodiilor masterizate, puse pe cd audio a durat aproximativ 6 luni de zile, fiind produs de Casa de discuri Zoom fresh din Ramnicu Valcea !

Ne propunem pe viitor sa realizam un album asemanator, pastrand  ideea calatoriei in timp, doar ca de data aceasta ne dorim sa va prezentam cateva din cele mai de succes si frumoase  slagare romanesti !

Multumim tuturor celor ce ne urmaresc activitatea pe Facebook si ne asculta muzica si in special albumul  „Calatori in timp’’, cu care ne mandrim foarte mult !
a declarat pentru Inima Bacaului, Danut Gheorghies, managerul trupei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin