29.07.2014

Invitatie la ”Concert pentru suflet„ in Parcul Catedralei - Miercuri, 30 iulie 2014

Băcăuanii de toate vârstele sunt invitati miercuri, 30 iulie, de la ora 19.30, în Parcul Catedralei, la CONCERT PENTRU SUFLET.

Tematica serii va fi ”pentru frumoase amintiri”, invitații speciali ai evenimentului fiind membrii Formației Memory ( Claudiu Filip-claviaturi, Mia Ojog – voce, Bogdan Nour – vioara, Bogdan Savin – voce si chitara) din Bacău.

Aceștia, precedați în cântare de copii și tineri talentați ai Bacăului, elevi și absolvenți ai Colegiului Național de Artă ”George Apostu”, dar nu numai, vor dărui publicului, preț de mai bine de două ore, momente unice întru delectarea sufletului și croirea de frumoase amintiri pentru viitor. 



Nu vor lipsi, de asemenea, reprezentanții ONG-urilor băcăuane care se vor reuni în tradiționalul ,,Târg pentru suflet”, în cadrul căruia băcăuanii vor putea achiziționa obiecte artizanale făurite de beneficiarii acestora. Banii obținuți din vânzări se vor întoarce la beneficiari, pentru ca ei să poată săvârși, în continuare, alte și alte mici minuni.  
Vor performa pe scenă, alături de nelipsitul pian:

Moisa Clementina Ioana -pian- clasa prof. Petruta Laura Craciun
Gherganu Emma Iona -pian- clasa prof. Petruta Laura Craciun
Beresteanu Alexandra Georgiana-pian -clasa prof. Iuliana Iordachita
Beresteanu Tudor Andrei -pian -clasa prof. Iuliana Iordachita
Ardeleanu Mina Sorina -pian -clasa prof. Iuliana Iordachita
Sara Prentu – pian- clasa prof. Angela Pascu
Matei Laslau – pian- clasa prof. Angela Pascu
Mark Lacatos – pian- clasa prof. Angela Pascu
Debora Barzu – pian- clasa prof. Nela Onofrei
Alina Olaru & Cosmin Sipos- vioara,-clasa prof. Lenuta Potop
Mihnea Nechifor – pian- clasa prof. Dorin Ghiuta
Bianca Ciocan – pian- clasa prof. Dorin Ghiuta
Andreea Eniko Debreczi –voce
Daniela Negrea –pian-
 
A cincea ediție a proiectului Concert pentru Suflet este o ediție a Mulțumirii. Pentru a putea fi însă cu adevărat o MULȚUMIRE, ediția este și una a invitației de a ne fi aproape prin susținerea proiectului ”CONCERT PENTRU SUFLET”. Vă invităm, așadar, să deveniți parteneri ai Salonului de Piane în acest proiect în care Salonul de Piane crede cu adevărat. Susținerea dumneavoastră poate veni sub formă de suport financiar, donații materiale sau de servicii, promovare. Mioara Iacob, organizator.
,,Concert pentru Suflet” este un proiect inițiat de Mioara Iacob, implementat de Salonul de Piane cu suport financiar de la Primăria Bacău (prin Legea 350/ 2001) privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local), cu sprijin si sustinere de la Madalina Rotaru, Alin Madalin Giurea, Florin Iacob, Iulian Anitei, Grafit Invest Bacău și în parteneriat cu Colegiul Național de Artă ”George Apostu” Bacău, Teatrul Municipal ”Bacovia”, Asociația ”Betania” Bacău, Ziarul de Bacău, 1 TV Bacău, Riverflow, Deșteptarea, Adevărul, Euro TV Bacău, Ferma Politică, Inima Bacăului, Contrasens, Adolescența Bacău, Megabacău, Bacău.Net, Ghidul Bacaului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin