15.07.2014

Deputat de Bacău vrea o dreaptă curată

Pe Viorica Marcu, fosta șefă de la Directia de Salubrizare si Spatii Verzi Bacau am cunoscut-o in timpul functiei cand căutam locul de amplasare a Monumentului Iubirii in Parcul Cancicov. Ne-am plimbat prin parc si a fost destul de amabilă si deschisă proiectului ce urma.

La puțin timp au fost alegerile parlamentare si a câștigat locul de deputat la care candidase. De atunci nu mai stiu mare lucru, doar ce-mi mai apare pe facebook, pt ca se afla in lista de prieteni.


Dupa cum probabil ati aflat, sau veti afla, drepta româneasca vrea să fuzioneze intr-un singur partid. Adica PNL+ PDL  = love. Ei spun ca dupa alianța celor doua partide sau si mai multe de dreapta, se va pastra numele de PNL, in primul rând datorită valorii istorice a partidului liberal.

Pe contul de facebook, Viorica Marcu este oarecum nedumerită. Probabil ca i-a rămas un defect profesional si își dorește o dreptă curată, dar eu o înțeleg: 

........”Nu înţeleg de ce atâta grabă cu această fuziune cu PDL- în condiţiile în care s-a stabilit deja un obiectiv - susţinerea unui candidat al dreptei la prezidenţiale (al celui care va fi cel mai bine situat în urma cercetărilor sociologice).”
 ...................................................
Oricum, prin deciziile luate în ultimii doi ani de liderii PNL au reuşit să deruteze total şi electoratul
şi oamenii de la baza partidului. Ce le spunem acestora acum? Că ne unim tocmai cu cei pe care i-am criticat pentru că ne-au tăiat salariile şi pensiile, pentru că ne-au îndatorat pe viaţă cu împrumuturile făcute, că au adus România într-o situaţie dezastroasă…. Că ne unim ca să punem un preşedinte de pe dreapta eşecherului politic????.........

 
Acum ma gandesc si la ce spunea Petre Țuțea: Daca până la 30 de ani nu esti de stânga, n-ai inimă, dacă după 30 de ani mai esti de stângă si nu esti conservator, esti cretin.

 
Scrisoarea se numeste ”Eu am adeziune la Partidul Naţional Liberal” si o gasiti aici.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin