14.07.2014

De la simplu tanar la “AGENT VERDE”

Asociatia Oblio din Bacau, impreuna cu tineri voluntari din Romania, Turcia , Polonia si Italia au dat startul proiectului "Agent Green". 24 de tineri vor organiza si se vor implica in mai multe activități care au un caracter formativ, educativ și ecologic: ecologizarea râului Trebes, realizarea unui drum de munte pentru ciclism, dar si desfasurarea unui concurs pentru a învăța cum să supraviețuiască în pădure.

Proiectul a inceput in mai si va fi finalizat in septembrie 2014. Obiectivele proiectului sunt: promovarea
cetateniei europeane si a schimburilor interculturale între persoane din tarile participante, dezvoltarea personală, protejarea mediului, învățarea prin descoperire. Asociatia Oblio sustine si promoveaza copiii talentati si tinerii intre 5 si 30 de ani, maximizand abilitatile si potentialul personal.

Totodata, se implica activ in educatia copiilor si tinerilor prin nenumaratele cluburi deschise in zone de interes cat mai variate. Fie ca e clubul de dans, balet sau breakdance, fie ca e clubul de karate sau sah, copiii care participa la aceste cluburi ridica stacheta si premii de la numeroasele concursuri la care participa.

 TinOblio este sectiunea care se ocupa de implicarea tinerilor in numeroase proiecte menite a schimba in bine comunitatea careia acestia apartin. Fie ca au avut tematica ecologica, educationala, fie ca isi doresc sa promoveze valorile non-discriminarii, proiectele Centrului de Tineret au fost in permanenta corelate cu obiectivele asociatiei de a produce, in final, viitori cetateni implicati si responsabili de natura societatii.

 Mai multe detalii despre acest proiect gasiti pe site(sectiunea proiecte) la adresa www.oblio.org.ro. Acest proiect este finanţat cu susţinere din partea Comisiei Europene prin programul Erasmus + (Tineret in Actiune). Această publicaţie (comunicare) reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informaţiei pe care o conţine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin