05.03.2014

Crin Antonescu s-a retras in Bacau

Crin Antonescu a venit astazi in Bacau. Ca pe vremuri de razboi, liderul liberalilor s-a retras intr-una din cetati, sa-si refaca ranile dupa demisia de la presedentia senatului, deoarece, se stie ca Bacaul este un nucleu liberal, chiar cel mai puternic din zona. In cadrul conferintei de presa a declarat "La dreapta vad un dor de coagulare, prin tot felul de miscari, gen populare, la stanga, PSD-ului ii este rusine sa-si foloseasca numele, si se ascunde in spatele USD."


 In decursul zilei a participat la o serie de evenimente cu caracter politic, ce s-au desfasurat la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov”. Dupa conferința de presă, a urmat o vizita la firma SCC, ce isi desfasoara activiatatea in cadrul Centrului de Afaceri.

 Tot ca scop principal a fost si ședința regională cu birourile politice județene din cele șase județe ale Moldovei: Botoșani, Iași, Vaslui, Neamț, Suceava și Bacău. La aceasta au luat parte parlamentarii liberali, primarii și viceprimarii de municipii și orașe, președinții și vicepreședinții de consilii județene.

 In permanenta a fost insotit de primarul bacaului, Romeo Stavarache, ce declara:"Am organizat astăzi, la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” din Bacău, Conferința Regională pe Moldova “PNL pentru ROMÂNIA”. Decizia ca această conferință să se desfășoare în orașul nostru a fost un
privilegiu pentru noi, liberalii din Bacău, dar este și o urmare firească a unei istorii care nu poate fi neglijată. Mica revoluție a bunului simț, petrecută în decursul anilor în Bacău, este posibilă oriunde. Partidul Național Liberal a dat dovadă, în această perioadă, de maturitate politică, așa cum puține formațiuni politice au arătat în ultimii 25 de ani. Maturitatea politică înseamnă renunțarea la orice fel de pretenții, în favoarea principiilor. Cred că, dacă fiecare își va face onest treaba pentru care a fost ales sau numit, vom ieși întăriți din această etapă. Cu speranță și credință în Dumnezeu, vom reuși!" 



















Un comentariu:

LinkWithin