01.02.2013

Chartarea Clubului Leo "Young&Smart"

Pe data de 26 Ianuarie 2013, la Restaurantul Green Park Bacău, a avut loc celebrarea a 20 de ani de Lionism a Clubului „Moldova” Bacău (1992-2012), împreună cu chartarea clubului Leo Alpha „Young&Smart” Bacău. Evenimentul a început cu discursul Vice Guvernatorului 1 Lions- Mirela Grigorovici şi prezentarea proiectelor derulate în aceşti ani, cum ar fi: ajutorarea sinistraţilor din ţară începând cu anul 2004, organizarea taberelor pentru copiii cu diabet sau pentru cei pasionaţi în anumite domenii de activitate, organizarea de acţiuni în şcoli, plantări de arbori şi consultaţii oftalmologice gratuite.
 Evenimentul a continuat cu premierea unor distinşi membri Lions şi de asemenea cu depunerea jurământalui
de către şase noi membri Lions. Cel mai important moment a fost chartarea clubului destinat tinerilor din cadrul asociaţiei Lions, Leo Alpha „Young&Smart” Bacău.

Toţi cei 26 de mebri au depus jurământ şi au devenit oficial membri fondatori. Ei au primit diplome de recunoaştere, ghiduri de introducere în lumea Leo, dar şi o scrisoare de bun venit din partea preşedintelui internaţional Lions- Wayne A. Madden. După terminarea ceremoniei, au urmat momentele artistice susţinute de membrii Leo: Fabiana Dumitriu, Aura Şova, Măriuca Bursuc şi Luca Şova, de un grup de elevi ai Liceului de Artă “George Apostu”, dar şi de bine-cunoscutul Narcis Iustin Ianău.

Seara a continuat cu muzică, dans şi o atmosfera aparte, toţi membrii Lions şi Leo simţindu-se minunat. „Mă bucur că ideea mea, înfiinţarea unului club LEO, a fost îndrăgită şi de alti elevi, astfel apărând Leo Alpha „Young&Smart” Bacău.

Acest club va ajuta persoanele defavorizate din judeţul Bacău, va ocroti mediul, dar îi va ajuta pe tineri să se dezvolte pe plan personal. LEO este un acronim pentru Leadership, Experience, Opportunitz, valorile pe care clubul le promovează. În acest moment echipa este alcătuită din 26 de elevi, iar pe 23 şi 23 februarie 2013 vom avea recrutări pentru a selecta noi membri. Noi îi invitam pe toţi cei dornici să facă ceva util pentru comunitate, să ni se alăture, să facă parte dinr-o mare asociaţie internaţională, să fie leuţi.” a declarat Mădălina Vlasie, preşedinte Leo Alpha „Young&Smart” Club Bacău

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin