Fiecare fel de mancare preparat la fata locului era scos la "licitatie" catre publicul prezent iar banii merg catre o fundatie de caritate. Preparatele au fost din bucataria internationala.
Prezentarea de vinuri cu degustare, de catre maestrul somelier Sergiu Nedelea, Ambasadorul vinului romanesc, a dat peste cap de tot papilele gustative a celor prezenti.
Porcul cu marul in gura ce a stat marturie intreg evenimentul, a fost impartit in mall celor prezenti. Dupa spectacol, petrecerea a continuat la Pensiunea Casablanca.
Organizatorul Catalin Paduraru s-a declarat multumit, declarand ca efortul a meritat si a promis ca pregateste un nou event in luna martie unde bucatarii bacaului se vor intrece in ale gatitului.
Intreg spectacolul culinar a tinut spectatorii pana seara, unde la sfarsit au avut parte de momente artistice alaturi de Valy Stoleru care a fost si moderatorul evenimentului.
Pozele sunt pe facebook << clik
M-au fascinat dintotdeauna sculpturile in pepene, cat despre eveniment, vreau sa ajung la o chestie de genu' sa gust din cat mai multe delicii...
RăspundețiȘtergere