25.02.2013

Pentru parinti responsabili

Vanzarile de masini din ultimii 15 ani s-au bazat mult pe siguranta oferita  si stelele primite la testele de siguranta. Prima masura din istorie a fost montarea centurilor. Mai tarziu au aparut si airbagurilor iar mai apoi materiale exterioare mai maleabile care sa nu ranesca pietonii in caz de accident. Copiii nu au avut niciodata voie pe locurile din fata, dar nici in spate nu sunt in siguranta fara un sistem special. Asa a aparut sistemul ISO Fix. Sistemul de prindere Isofix reprezinta cel mai sigur si simplu mod de a fixa un scaun auto pentru copii pe bancheta din spate a masinii. Exista pe piata scaune auto Isofix pentru toate grupele de varsta (de la 0 la 12 ani) iar majoritatea modelelor noi de autovehicole au ca dotare standard sistemul pe prindere Isofix.

bebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, scaune auto pt copii, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse.Daca al tau copil are vreo preferinta din desenele animate,  Bebetex s-a gandit la toate si poti comanda un  scaun auto de copii Disney 

Nu lipsesc nici cateva promotii de scaune auto copii.

Cateva informatii importante, care le-am gasit pe site-ul lor:


 1. Într-o coliziune, la cca 48,3 km/h, un pasager neasigurat cu centura mașinii, poate fi aruncat cu o forță de 30 până la 60 de ori mai mare, decât greutatea corpului.
2. Centurile de siguranță sunt proiectate pentru a te ține în mașină și pentru a difuza forța de impact, către părți ale corpului tău care sunt mai flexibile, crescând astfel șansele cu 50%, de a supraviețui unui accident.
3. Scaunele pentru copii, orientate cu spatele la direcția de mers, oferă o protecție mult mai bună pentru capul, gâtul și coloana vertebrală a copilului, decât scaunele orientate cu fața spre direcția de mers.
4. Un copil este pregătit să folosească bancheta din spate a autovehiculului, întocmai ca un om mare, fără ajutorul unui înălțător, atunci când are o înălțime de 1,5 m și aproximativ 8 ani. Ține minte ca mulți copii diferă ca statura și greutate, față de medie, așadar, este posibil ca unii copii încă să mai aibă nevoie de înălțător până în jurul vârstei de 10 – 11 ani.

Eu deocamdata nu am copii, dar cand va veni vremea cu siguranta voi cumpara un scaun auto pentru copil.



 -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin