14.10.2011

“Vremea nemaniei” - 18 nov

A sosit “Vremea nemaniei”!

In acest timp zbuciumat si plin de incertitudini, maestrul Tudor Gheorghe, menestrelul romanilor de pretutindeni, isi continua misiunea de redescoperire si de valorificare a artei poetice aducand un plus de vibratie creatiilor inconfundabile semnate de poetul basarabean Grigore Vieru.

“Romania se poate schimba intr-un singur fel: intoarcerea la valorile esentiale”-Tudor Gheorghe

In amintirea celui ce ne-a calauzit copilaria si a cantat dragostea de mama, sau dragostea de tara, de limba romana si a visat la unirea dintre frati, maestrul Tudor Gheorghe va oferi publicului o reprezentatie memorabila in acompaniamentul Orchestrei Arkadia sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

“Vremea nemaniei”, un spectacol emotionant si totodata un mesaj expresiv, construit pe suportul poetic al regretatului Grigore Vieru.

Vineri, 18 noiembrie 2011, la Sala Ateneu. Ora de incepere: 19,00

3 comentarii:

 1. Click dreapta pentru "open link in new tab"
  -www.inibabacaului.ro says: Esti sigur?.
  toata lumea fura poze.

  RăspundețiȘtergere
 2. Toata aprecierea mea pentru site-ul acesta. Numai ca ma asteptam sa gasesc aici altceva decat exact acelasi lucru pe care il spun toate site-urile despre acest eveniment. Si nimeni nu spune de unde se pot cumpara biletele, sau cat costa...

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc pt aprecieri Marius. Ar fi fost frumos cum ai spus si tu, dar sa stii ca e imposibil sa scrii despre un eveniment la care nu ai fost.

  E singurul lucru pe care l-am putut face, adica sa informez doritorii de spectacol. Mai departe, cine va dori cu adevarat se va interesa la Ateneu....

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin