06.10.2011

Seara fashion cu Cătălin Botezatu la Zilele Bacăului

Ultima colecție a renumitului designer Cătălin Botezatu va putea fi admirată de băcăuani, duminică 9 octombrie 2011, în cadrul serii fashion pregătită de organizatorii Zilelor Bacăului. Este noutatea absolută a acestei ediții a sărbătorii orașului și un eveniment inedit pentru băcăuani, la care va participa cunoscutul creator de modă.

Colecția “Aviator” va putea fi admirată pe scena special amenajată pe platoul din fața Sălii Sporturilor , duminică, 9 octombrie 2011, cu începere de la ora 21.00.

“Sursa de inspiraţie pentru colecţia Aviator este cunoscutul film “Top Gun” care a marcat tinereţea tuturor celor care au trăit la maximum anii ‘80. Cu toţii ne amintim de Tom Cruise îmbrăcat cu celebra geacă de piele şi gonind cu viteză pe motocicletă, pe pista de decolare a avioanelor. Este o

scenă antologică, plină de adrenalină. Lansez acum colecţia Aviator care include elemente must have din celebrul film: geacă de piele, pantaloni slim şi ochelari de aviator”, a declarat Cătălin Botezatu.

Creatorul semnează și regia prezentărilor sale, astfel că, în Bacău, vom asista la un adevărat show, la care modelele vor intra înttr-un mod inedit pe scenă. Intrarea este liberă și sunt așteptați toți cei pasionați de lumea fascinantă a modei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin