20.10.2011

Noi locuri de joacă in Parcul Cancicov si zona Bazin

Primăria Municipiului Bacău a schimbat mare parte din echipamentele de la locul de joacă din Parcul Cancicov. Echipamentele vechi au fost dezafectate şi înlocuite cu unele moderne, ergonomice, care prezintă o siguranţă sporită pentru copiii care le utilizează.


Au fost montate cinci echipamente pentru fitnes, patru figurine
pe arc, trei complexe de joacă şi un căţărător. Modernizarea va continua, în perioada imediat următoare urmând să fie montate patru leagăne, un complex de joacă tip vapor, două măsuţe cu scaune amplasate la groapa de nisip, circa 130 de metri pătraţi de covor elastic de cauciuc şi un zid căţărător.

Şi în zona Bazinului olimpic de înot va fi amenajat un nou loc de joacă. Acesta va fi compus din opt leagăne, două complexe de căţărare, circa 360 de metri pătraţi de covor elastic de cauciuc pentru protecţia copiilor.

Amenajarea locurilor de joacă pentru copii constituie, alături de parcări, trotuare şi spaţii verzi o prioritate a actualei administraţii. Până în prezent, Primăria Municipiului Bacău a amenajat circa 40 de noi locuri de joacă pentru copii, amplasate în grădiniţe şi alte spaţii publice, în toate cartierele oraşului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin