22.05.2010

Gala Crucii Rosii Bacau 2010 - Update

Aseara, intr-un cadru festiv la Restaurantul Arkadia din Arena Mall a avut loc Gala Crucii Rosii Bacau 2010, cu scopul de a multumi celor care au sustinut și promovat valorile organizatiei și totodată marcarea începerii strângerii de fonduri pentru periada 2010-2011. In cadrul evenimentului au fost  recunoscute si premiate companiile, insitutiile, firmele si voluntarii care au excelat in activitatile din anul trecut.




Video: (click pe continuare)

Prezentatorii galei au fost Cristina Maria Cucu si Augustin Mihăilă. Printre invitati s-au numarat oficialitati locale, sponsorii, sustinatorii, membrii Comitetului Crucii Rosii Bacau, voluntarii care au activat in anul 2009, si partenerii media. Partea artistica a fost sustinuta de Palatul Copiilor Bacau sub indrumarea Dlui. Prof. Claudiu Filip, dansatori si cântăreți de muzică popularăde la Liceul Mihai Eminescu (prof. Alexandru Nagy), si Ansamblul “Ca la noi”.

Chiar dacă în seara evenimentului numai unii au plecat acasă cu premii, fiecare participant a fost valoros datorită implicării sale şi dorinţei de a îmbunătăţi ceva în comunitatea noastră.

Categoriile de premii din acest an au fost:


Premiul pentru Institutia Anului
Nominalizari : Inspectoratul pentru Situatii de Urgente Bacau, Unitatea Militara 0836 Bacau, Consiliul Local Moinesti ,

Castigator : Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau , pentru cu cea mai buna campanie de atragere de fonduri cu cea mai mare contributie a angajatilor in anul 2009- peste 1300 euro in vederea sustinerii proiectelor Crucii Rosii Bacau.

Premiul Sponsorul Anului
Nominalizari: Dedeman Bacau, Arena Mall Bacau, SC Oksad Serv Bacau
Castigator: Arena Mall Bacau pentru susţinerea si contributiile anuale de peste 3.000 de euro in vederea sustinerii campaniilor si programelor Crucii Rosii Bacau.

Premiul pentru Servicii Probono conferit SC Grafit Invest SRL Bacau pentru sprijinul neconditionat acordat activitatilor Crucii Rosii Bacau.
Premiul pentru Cel mai Bun Partener Media
Nominalizari : 1 TV Bacau, Ziarul de Bacau, Trustul de Presa Desteptarea
Castigator: Ziarul de Bacău.

Premii voluntari
Premiul pentru Voluntarul Anului – sectiunea Tineret si Educatie
Nominalizari: Elena Rosu, Bobârnac Remus, Răchiteanu Francesca
Castigator: Elena Rosu , eleva clasa a XII a Liceul de Arte George Apostu
Premiul pentru Voluntarul Anului – sectiunea Prim Ajutor si Situatii de Urgenta
Castigator: Domnul Dr. Adrian Colibaba care a sustinut Crucea Rosie Bacau in domeniul educatiei primului ajutor pentru ca aceasta sa fie accesibila pentru cat mai multi bacauani si voluntari .
Premiul pentru Voluntarul Anului – sectiunea Social
Nominalizari: Mădălina Hanu, Gal Nicoleta, Catană Eduard
Castigator: Hanu Mădălina, eleva la Scoala Posliceala Sanitara FEG, anul III.
Premiul pentru Voluntarul Anului
Nominalizari : Tăbăcaru Cristi, Ioana Cleanu, Catană Eduard
Castigator: Ioana Cleanu, srtudenta, anul I la Universitatea Vasile Alecsandri, Comunicare si Relatii Publice

In semn de adanca recunostinta pentru eforturile si sustinerea adusa proiectelor Crucii Rosii Bacau, s-au oferit si premii speciale care au evidentiat parteneriatul si responsabilitatea sociala dupa cum urmeaza:
-  Carrefour Market Bacau , Real Hypermarket Bacau, Metro Cash &Carry - au oferit spatii in magazin pentru amplasarea de urne, recipienti de colectare a alimentelor cumparate si donate de catre cetateni;
- Pludi Market – de 3 ani a oferit spatiile spatii in magazinele din Bacau pentru amplasarea urnelor si recipientilor pentru Campaniile:Caravana Mos Craciun si Caravana de Paste.
- Dnul Prof. Claudiu Filip – sustinerea actiunilor cultural artistice ale Crucii Rosii Bacau.

Gala a marcat totodată şi începutul noii campanii de strângere de fonduri  pentru perioada
2010-2011 - campanie bazată pe donaţii salariale şi sponsorizări ale companiilor/firmelor/
persoanelor fizice.

 Datorită efortului şi implicării de anul acesta a sponsorului: Arena Mall Bacau, a partenerilor media, a institutiilor partenere : Consiliul Local Bacau, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau, Consiliilor Locale: Targu Ocna, Moinesti, Comanesti, Plopana, Rachitoasa, Solont, Colonesti, Secuinei,Gruparea Mobila de Jandarmi, Institutia Prefectului Bacau, Consiliul Judetean Bacau, Unitatea de Tancuri Bacau, E-on Gaz,Sindicatul Romgaz, Sindicatul Cartel Alfa, a  celor 22 firme care si-au anuntat sustinerea pentru proiectele Crucii Rosii Bacau printre care se numara: Agricola Internatinal, SC Aerostar Bacau, Elecroprest Bacau, Integralserv Onesti, Grafit Invest, SC Nova Sarmis, SC Oksad Serv, SC Amurco, a membrilor Comitetului, a persoanelor fizice speram ca pana la finalul anului fondurile colectate sa poata îmbunătăţi viaţa a peste 2000 de oameni – copii şi familii în situaţii dificile, persoane cu dizabilităţi, bătrâni care trăiesc la limita sărăciei şi persoane fără adăpost, persoane asistate ale Crucii Rosii Bacau.


Oricine doreste sa sprijine comunitatea prin intermediul programelor Crucii Rosii Bacau, o poate face intrand pe: www.crucea-rosie.ro, si sustine campania noastra prin simple gesturi: donatii on-line, achizitii obiecte promotionale (brelocuri cu insemnele Crucii Rosii dotate cu masti pentru suport vital, stick-uri USB) sau ne poate contacta zilnic la sediul Crucii Rosii Bacau din strada Oituz, nr.61, tel: 0234/523733 .
 

2 comentarii:

  1. BRAVO Crucea Rosie Bacau tineti-o tot asa.Santeti deosebiti si cu bun simt in tot ce faceti.Fara tam-tamuri,aroganta si aere ca altii, voi ajutati,mangiiati si alinati cu adevarat oamenii.
    Va doresc tot binele din lume

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Sufletistilor.Santeti cei mai normali
    dintre ong-isti!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin