27.05.2010

Campanie împotriva avorturilor – a VI-a ediţie 2010

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, 1 iunie 2010, în Bacău va avea loc a VI-a ediţie a „Campaniei împotriva avorturilor”. Evenimentul va fi organizat de Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români cu binecuvântarea şi în colaborare cu Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului.

Campania cuprinde două activităţi:

Luni, 31 mai 2010, orele 18.00, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, va avea loc conferinţa cu tema „Viaţa e un dar”, avându-l ca invitat pe Pr. Nicolae Tănase, preşedinte al Asociaţiei Provita, Valea Plopului. La finalul conferinţei, pe scările Casei de Cultură, se vor aprinde lumânări aşezate în formă de cruce, în memoria copiilor nenăscuţi.

Marţi, 1 iunie 2010, se va desfăşura „Marşul vieţii”, punctul de plecare fiind curtea Bisericii Sf. Precista, orele 15.00.

Scopul acestor manifestări este reafirmarea valorilor creştine referitoare la sacralitatea
vieţii, atât a copilului născut, cât şi a celui nenăscut. Se are în vedere informarea şi sensibilizarea băcăuanilor în ce priveşte situaţia avorturilor în România şi în ce constau riscurile de natură psihologică, spirituală şi medicală a avortului.
Vă aşteptăm la activităţile din cadrul acestei campanii şi vă rugăm să ne sprijiniţi în lupta pentru dreptul la viaţă al copiilor nenăscuţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin