07.02.2010

Intersectia si trotuarul, să golească buzunarul

Cat de nesimtit poti fi, ca sa parchezi in intersectie sau pe trotuar, si sa blochezi traficul pietonal? Uite asa:

Exemplul 1: La ''Tic tac'' . Dupa ce-am facut poza, am mers pe strada ca sa trec mai departe, exact cum face babuta. Tipa din dreapta s-a chinuit putin sa treaca, dar n-a reusit si a venit si ea prin strada, in timp ce masinile, ne claxonau ca mergem pe strada....


Exemplul 2 : Intersectia dintre strada Letea si Orizontului. Parcare in intersectie! (masinile opreau, claxonau, si dupa ceva timp treceau si constatau ca masina e parcata. Isi faceau cruce si mergeau mai departe)


Adevarul e ca romanul nu stie de bun simt, sau normalitate. Stie doar de frica si de amenda. Doar asa s-ar mai normaliza putin treaba pe la noi.

5 comentarii:

  1. Si sa stii ca ai dreptate...dar culmea nici amenzile nu se dau asa cum ar trebui sa fie normal...oricum ramanem cu speranta de mai bine si de normalitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. dar vino in timpul orelor de la facultate sa vezi ce se mai blocheaa trotuarul !! toti studenti care nu au loc sa parcheze se baga p trotuar !!! noroc k mai este spatiu in spate la Ambiance k altfel se parca si p strada!!iar parcarea amenajata pentru studenti sunt masini parasite parcate acolo !! si in acest fel se mai ocupa un loc de parcare

    RăspundețiȘtergere
  3. Bariera pusa la intrarea in Facultate a umplut parcarile, precum si traficul!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu daca as fi mi-as parca masina unde vrea muschiul meu.daca nu sunt parcari.ce sa facem?parcam unde apucam

    RăspundețiȘtergere
  5. intotdeauna prostii parcheaza unde vor...ca de asta sunt prosti si nesimtiti...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin