27.11.2009

Trupa byron - 4 decembrie in the Stage Bacau

Vinerea viitoare bacauanii sunt invitati la un concert. Combinatii de alternative, rock si pop se vor auzi in clubul The Stage, incepand cu ora 21.00, in cadrul concertului sustinut de trupa byron. Baietii au lansat luna trecuta un nou album, denumit sugestiv “A Kind of Alchemy”.

Turneul de promovare a albumului este in plina desfasurare. Dupa Bacau (4decembrie) urmeaza Piatra-Neamt (5 decembrie) si Brasov (11 decembrie). Noul album marcheaza o evolutie in stilul trupei, cu un sound divers si elemente din alte genuri muzicale decat cele deja abordate. Baietii au folosit o paleta mai larga de instrumente. Muzica este accesibila, fara a face totusi compromisuri.
Albumul “A Kind of Alchemy” a fost realizat in studioul Real Sound & Vision, productia, sunetul, mixajul si masterizarea fiind asigurate de Victor Panfilov. Albumul costa 39,90 lei si va fi distribuit prin intermediul A & A Records in reteaua librariilor Carturesti din toata tara, pe www.bestmusic.ro in format mp3 si pe www.charitygift.ro, magazinul online in cadrul caruia toate produsele contin o donatie catre o cauza sociala (5% din valoarea fiecarui album vandut pe www.charitygift.ro va fi donat catre Asociatia Culturala Acces)





Un comentariu:

LinkWithin