27.11.2009

Sala de atletism se pregăteste de inaugurare

Sala de atletism din Bacau se pregăteste de inaugurare. Am călcat si eu pe noua zgură , si se simte diferenta, e mult mai moale si usor de alergat pe ea, iar culoare e placută. Cheltuielile au fost suportate de Ministerul Tineretului şi Sportului. Iata ca dupa un sfert de secol, s-a mai schimbat ceva in Bacau.

Construită in 1985, si extinsă in 1988, sala de atletism nu prea mai primise inbunătatiri. In afară de competitiile sportive, sala mai deservea ca loc de antrenament pentru sportivii de lupte greco-romane, culturism, box, si pentru vestiare si birouri. In ultimii ani, mai toate targurile organizate de Camera de Comert s-au desfasurat in aceasta sală. Poze de la inceputul lucrarilor gasiti la articolul din septembrie.



6 comentarii:

  1. foarte smecher !!! inca o investitie buna pentru orasul Bacau !!! asteptam si cu nerabdare si Sala Sporturilor sa vedem cum va arata !!! La sala sporturilor ar fii super daca ar incepe lucrarile si in exteriorul ei ....putin amenajata zona si sa se faca ceva parcari pentru iubitorii de sport !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ehe...cn are sala de atletism nou-nouta?:>:>

    hai cu restaurarile:D

    RăspundețiȘtergere
  3. pfoooai va fii destu de usor de alergat in sala asta tindand cont de conditiile care au fost create.Un punct in plus pt primaria bacau pt ca sa candit si la noi atletii;)

    RăspundețiȘtergere
  4. o ce oribil cine ar vrea daca nu e selectionat

    RăspundețiȘtergere
  5. cati metri are sala?

    RăspundețiȘtergere
  6. stie cineva daca balul pensionarilor se face la sala de atletism sau afara si la ce ora ce invitati vor canta va rog astept raspuns imediat

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin