04.11.2009

Michael Jackson Tribute @ Colegiul Naţional ''Vasile Alecsandri'' Bacau


Asa cum v-am anuntat cu putin timp in urma, s-a infiintat Fan Club Michael Jackson Bacau. Astazi 04 noiembrie, pe un frig patrunzator, pe terenul de sport a Colegiului National ''Vasile Alecsandri'', in pauza mare, Fan Club Michael Jackson a dansat in memoria ''regelui pop''. O parte dintre ei, 14 la numar, toate eleve ale colegiului, au dansat si cântat timp de câteva minute, indurând frigul si ninsoarea de afara. In acelasi timp pe holurile colegiului, a putut fi admirata o expozitie de desene in creion, avându-l ca tema de inspiratie pe Michael Jackson.



Si câteva poze:







11 comentarii:

  1. salut vreau un parteneriat detinem mai multe site www.radiowhisper.com adauga id infowhisper sa vorbim multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite asa se fac mai multe cazuri de gripa porcina))))))))
    Azi am cumparat si eu o masca sa ma apar de gripa porcina,desi multi se uitau ca muta la poarta 9,am zis in gand paza buna trece primejdia rea.

    RăspundețiȘtergere
  3. prea se exagereaza cu michael asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. ptr. anonim: si care este problema ta?? daca tie nu iti place aste este...macar ar trebui ca toata lumea sa ii aprecieze munca care a depus-o si nu toate prostiile pe care le-a spus presa. ce-ar fi sa nu il mai judece nimeni? cumva sunteti mai buni ca el??

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos dans..ff fain..bv fetelor..meritati toate aplauzele..si desenele sunt la fel..ff faine..chiar dragutze,bravo:):)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce pot spune? A fost un dans reusit, se vede munca si efortul depus..iar fetele...in special somebody(i'm not saying who)can cause a "thriller" by "the way you make me feel" and when i look at "the man in the mirror" i know that "Ain't no sunshine" when she's gone ;) suna silly? think again!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiriac George10.11.2009, 17:18

    Frumos gest facut de tinerii nostri :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ''mister aNdy'', dar fii barbat si spune pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie sincer mi-a placut foarte mult.:D

    RăspundețiȘtergere
  10. A, si sincer nu e frumos sa va certati pe site-ul altcuiva :D fara suparare

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt fan de 5 ani si 11 luni.stiu cam putin.dar totusi fetele astea sunt un exemplu,.de cand sunt e nu am vazut pe cineva sa isi axprime asa zisa ''iubire'' fata de MICHAEL.merita toate aplauzele si laudele,acum se vede iyubirea oamenilor pentru un rege al muzicii si dansului,nu?oricum bravo....

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin