22.11.2009

Miss Promenada Mall - Bacau Fashion Week

Asa cum v-am anuntat weekendul acesta a avut loc, Bacau Fashion Week @ Promenada Mall .
Concurentele au defilat pe covorul rosu, pe 20 si 21 noiembrie, atat pentru parada modei, cat si pentru preselectia de la Miss Promenada Mall, care va avea loc in martie 2010 la Bacau.

In calitate de partener media am fost prezent si puteti urmari doua filmutele cu participantele la Miss Promenada Mall si cateva poze de la eveniment: Un eveniment recomandat de Ministerul Dansului

Video-Primele tinute



Video-Tinuta de seara





Poze:










Tinuta de seara
















Concurentele care merg la Miss Promenada Mall



17 comentarii:

  1. si-au batut joc de restul fetelor =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca a fost fain ;) Ne-am si distrat un pic

    RăspundețiȘtergere
  3. sa`si bage unele ghiara in gat;)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce corp are aia in mov :))

    RăspundețiȘtergere
  5. ce corp are aia in mov? iti place sau nu? aia in mov creca a luat missu`

    RăspundețiȘtergere
  6. era imposibil sa placa la toata lumea, oricum cele care au participat au muncit mult pentru acest eveniment iar nestiutorii ar trebui sa se abtina de la comentarii rautacioase.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu a luat nimeni missul propriu zis 8-| au fost 10 finaliste care merg in urmatoarea etapa adica Miss Promenada Mall Romania care se va desfasura in martie . acolo va fi organizat missul pe locuri, aici toate am luat acelasi loc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bianca Madalina Leonte,FIICA ORGANIZATORULUI festivitatii,a luat missul.Cred ca nu mai sunt necesare alte comentarii,pe baza corpului sau ale altor trasaturi.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu a luat missul propiu zis dar de ea se zice ca l-a luat :-@ ce sa zic. si nu este asa. toate cele 10 au luat acelasi titlu de miss si de oricare putea sa se zica ca e MISS Promenada Mall.

    RăspundețiȘtergere
  10. pt anonimul de la ora 20:41: asa e, bianca leonte e miss promenada bacau, asa cum si celelalte 10 sunt miss prom. bc, deci de fiecare in parte se poate scrie acelasi lucru. Dar nu s-a scris... si ce daca? ti-e ciuda? vroiai sa iesi tu mai in evidenta sau cum? Despre ea s-a scris mai mult pt ca e mai smechera ca voi! si pt ca e mai cunoscuta decat voi!
    @ pt anonima de la ora 14:28... cu ultima fraza ai dat-o in bara. ai vrut prin prima fraza sa nu se cunoasca ca esti una din cele 10 castigatoare, dar se pare ca nu stii sa minti. Mai exact cine esti? Oana V?

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum citesc pt prima oara comm de pe site`ul asta si nu am fost eu draga ovi cea care am postat comm`ul ;) daca aveam ceva de zis spuneam pe fata nu cu anonim.Si de ce te rezumi la mine?:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai intai vreau sa rectific mai sus: "celelalte 9".

    Oana, m-am gandit ca tu esti pt ca tu ai fost singura care te-ai legat pe alte siteuri de faptul ca s-a scris doar de bianca.
    Si nu e adevarat ca e prima oara cand intri aici.

    RăspundețiȘtergere
  13. nu m`am legat de bianca draga ovi nu am nimic cu ea ma inteleg foarte bine cu ea daca am ceva cu cineva zic in fata nu pe la spate daca nu cunosti nu vb;) si de unde ma cunosti asa de bine?chiar atat de mult te preocupa viata mea?

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai fetito, sa iti fie clar! Nici nu stiu care fata esti din alea 10! Stiu ca exista doar o Oana, adica acea Oana care a comentat pe alt site care avea aceasta stire, si tu sareai de cur in sus sa nu se mai zica faptul ca bianca e miss prom bc, pt ca de fapt toate ati fost! Ca si cum ti-e ciuda ca mai mult s-a scris despre ea decat despre tine, cu toate ca ati avut acelasi titlu in concurs.
    Nu vreau sa ma cert cu tine, si nici nu ma preocupa viata ta. Stai linistita ca nu te cunosc, am peste 35 de ani si nu ma intereseaza copile ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  15. ai facut referire la Oana V.din concurs si eu sunt fata din concurs ;) dar nu am vb pe alt site nu cred ca exista doar o singura Oana in Bc`ul asta care ar putea comenta pe site`uri in leg cu Bianca.Cu Bianca ma inteleg foarte bine si nu am de ce sa o vb. pe la spate intreab`o daca ai vreo nelamurire sper ca cu asta am incheiat ;) daca nu ma cunosti nu cred ca esti cea mai in masura persoana sa vb.Sper ca ai inteles ca nu e vb despre aceiasi persoana :)

    RăspundețiȘtergere
  16. care a fost juriu ??? ca eu am auzit k in juriu au fost parinti ale fetelor care au castigat ..si stiu de la cei care au dat hainele k toate missurile au fost cumparate si trebuia sa fie 7 dar sau luat mai multe 10 k au platit mai multe ...orcum bravo lor ...si orce sar zice de biank trebuie sa recunoasteam ca e frumoasa...luativa de altele k sunt care nu meritau sa castige, nu conteaza dak tata lu Bianca a organizat chiar dak nu era asa , totusi e frumoasa...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin