19.11.2009

Organizare defectuoasă sau electorală?

Conform unei programări întocmite de către Consiliul Judeţean în cursul săptămânii trecute, locuitorii municipiului Bacău ar fi trebuit să intre în posesia ajutoarelor constând în zahăr şi făină începând cu data de 18 11 2009. Produsele provin din stocurile de intervenţii comunitare destinate celor mai defavorizate persoane. În municipiul Bacău distribuţia acestor produse urmează să fie efectuată de către Primăria Municipiului Bacău.

Urmare a organizării defectuoase operate de către Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Bacău se vede în imposibilitatea de a distribui aceste produse începând cu data anunţată iniţial de către Consiliul Judeţean, deşi în celelalte localităţi ale judeţului Bacău distribuţia acestor produse a început în urmă cu două săptămâni, la începutul lunii noiembrie

Pe această cale, Primăria Municipiului Bacău îşi exprimă îngrijorarea cu privire la corectitudinea şi seriozitatea Consiliului Judeţean şi nu exclude o acţiune premeditată a Consiliului Judeţean din raţiuni electorale, scopul fiind întârzierea distribuirii acestor produse către persoanele defavorizate din municipiul Bacău până după alegerile prezidenţiale.

Ionuţ Tomescu
Purtător de cuvânt Primaria Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin