21.11.2009

Balul Bobocilor Colegiul Ferdinand I

In sfârsit am vazut un bal de boboci unde a fost pe bune proba de cultura generala. Si am fost la multe. Daca tot a trecut gripa din Colegiul National Ferdinand I Bacau, a venit vremea lor de a organiza Balul Bobocilor 2009. Un eveniment care l-a avut ca invitat si pe binecunoscutul cantaret român, Alex Velea, impreuna cu trupa de dans si DJ Speak, bacauan de-al nostru.

Concurentii 22 la numar, 11 fete si 11 baieti, au concurat pentru titlul de Miss si Mister, care mai de care demonstrandu-si talentul artistic. Un tango, o poezie, un dans artistic, un cantec, o pantomima, au fost doar cateva din probele care au incercat sa impresioneze juriul. Locul 1 la fete a fost ocupat de Miruna Dragomir (numarul 6), iar Misster-ul de catre Florin Hodea (numarul 3).

Dupa premierea concurentilor, Alex a facut show impreuna cu trupa lui, iar publicul s-a ridicat si a dansat alaturi de ei. Distractia a continuat in Club Zebra, care se va reinaugura pe 5 Decembrie.


Un videoclip din timpul evenimentului:Spectacol Alex:si cateva poze:

Concuretele la Miss:

Concurentii la Misster

Prezentatorii:

Probe :castigatorii


Alex si trupa
Dj Speak - originar din Bacau
11 comentarii:

 1. suberb totul...
  a fost cel mai tare bal!
  si probele de cultura generala au fost pe bune

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte tare:X..shi s-a gastigat missu p bune..merita miruna:X

  RăspundețiȘtergere
 3. pff...ce tare a fost paun:))a simulat o cadere:> ingeniooos

  RăspundețiȘtergere
 4. ala simion e super nasol baiatul.merita ultimul loc dar si pe ala cu indulgenta

  RăspundețiȘtergere
 5. nai fratik sau qm zic eu geo da silva mi so parut un bal de kkt da orqm la mn la liceu o sa fie mult mai jos dekt organizarea astuia pt. k jtii k acolo nimeni nu se ocupa ja k pnm . . .

  RăspundețiȘtergere
 6. aoleooooo cine a lasat-o pe codrina sa prezinteeee ???? mi-a stricat dracu boxele :)))) fratilor nu v-au durut urechile ? :))

  RăspundețiȘtergere
 7. cred k cel mai bine arata cel dp locul 3(simion) ,nici cel dp locul 2 nu arata rau..dar locul 1 clar nul merita..ce naiba mah voi sunteti chiori??

  RăspundețiȘtergere
 8. vai ce sa spun stiu si astia sa organizeze ceva hahahahahahahahahahaha cred ca s-au inspirat de la .............................

  RăspundețiȘtergere
 9. Concurentul cu nr.3 si nr.5 erau cei mai frumosi.....Doamne niste bunaciuni si totusi nu au luat nici un loc .....

  RăspundețiȘtergere
 10. scurt si la obiect ...............super tare totul

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin