18.12.2012

S-a încheiat Cupa de Crăciun

Nouă echipe din Bacău, Onești și Focșani au participat în această perioadă la Cupa de Crăciun, competiție organizată la Onești în sistem turneu de Asociația Județeană de Minifotbal. În această duminică a avut loc faza a doua a întrecerii, seminifinalele și respectiv finala mică și finala mare. În semifinalele competitiției s-au
calificat de pe primele locuri FC Coriolan Bacău, Tsunami Onești și Sporting Roberbian Focșani, iar de pe locul al doilea s-a calificat R.E.D. 2012 Onești.

Astfel în prima semifinală R.E.D. 2012 Onești a trecut de FC Coriolan cu scorul de 3-1, în timp ce cealaltă echipă calificată din Onești în această fază a competiției, Tsunami, a pierdut în fața celor de Sporting Roberbian Focșani cu scorul de 0-2. Finala mică a fost câștigată de echipa băcăuană FC Coriolan care s-a impus cu scorul de 6-1 în fața campioanei oneștene, Tsunami. FC Coriolan a răzbunat astfel înfrângerea Victoriei de la începutul anului care a pierdut cu 8-1 în fața celor de la Tsunami.

 Trofeul competiției a fost adjudecat de R.E.D. 2012 Onești care s-a impus cu scorul de 2-1 în fața echipei focșănene, Sporting Roberbian. La festivitatea de premiere a participat și Răzvan Burleanu, președintele Federației de Minifotbal din România, care a remarcat câțiva jucători de mare perspectivă. Toate cele patru meciuri au fost adevărate finale, cu un joc foarte spectaculos, iar spiritul Crăciunului a demonstrat încă o dată că sportivitatea este un element de bază în minifotbal. De reamintit totodată efortul depus de echipele din Bacău și Focșani care în ciuda vremii au răspuns invitației organizatorilor care au dorit ca această cupă să reprezinte un schimb de experiență și o pregătire totodată pentru echipele implicate în campionatele de minifotbal. ”În aceste două weekend-uri am avut parte de un spectacol total, ceea ce reprezintă un motiv în plus că vom continua acest proiect anul viitor și cu o participare mult mai largă”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin