09.12.2012

"Liceeni au talent" si Gala Voluntarilor 2012

Fundatia de Sprijin Comunitar a organizat cea de a sasea editie a Galei Judetene a Voluntarului Bacauan si Concursul "Liceeni au talent". Anul acesta am avut onoarea sa fac parte din juriu, iar sarcina a fost destul de grea. Din cei peste 50 de concurenti de la preselectii, am selectat doar11, care au demonstrat talentul lor cum au putut mai bine, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in data de 7 Decembrie 2012.



Pozele pe facebook << click

Au pasit pe “covorul rosu” al implicarii personale, voluntarii de la Agentia Nationala Antidrog (Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bacau), Fundatia Sfantul Ioan Bosco, Centrul Regional de Ecologie Bacau, Asociatia Repere, filiala Bacau, Asociatia Oblio si Prietenii, Asociația Favor, Asociatia de Tineret ONESTIN, Habitat for Humanity, Comanesti, Asociatia Da mai Departe si bineinteles, Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau. Scopul intregii actiuni a fost mediatizarea conceptului de voluntariat in cadrul comunitatii, atragerea atentiei opiniei publice asupra acestui ,,fenomen” si nu in ultimul rand motivarea voluntarilor actuali pentru activitatile din anii urmatori. Sponsorul oficial al Galei a fost Fundatia Vodafone Romania. Seara a fost marcata intr-un mod inedit de momentele artistice prezentate de tinerii calificati in finala concursului Liceeni au talent. Reprezentatii de muzica si dans din cele mai diverse genuri au incantat spectatorii si au fost analizate riguros de un juriu independent. Spectacolul a fost asigurat si de Andrei Ciobanu, student la conservatorul din Iasi si finalist la concursul Vocea Romaniei, care a facut dovada unei voci remarcabile.

Cel de al doilea moment mult asteptat a fost decernarea celor doua mari premii ale serii: Voluntarul anului 2012 in judetul Bacau si Proiectul de voluntariat al anului 2012 in judetul Bacau. Pentru aceste premii au fost inscrise cinci nominalizari la categoria Voluntarul anului si sase la categoria Proiectul de voluntariat al anului. Juriul, format din Domnul Dragos Benea, presedinte CJ Bacau, Doamna Camelia Elena Rîncu, inspector pentru educatie permanenta si mentorat in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, Dumitriu Bogdan presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Bacau, Doamna Roxana Beicu, Vodafone Romania, Doamna Anca Nastasa de la Federatia organizatiilor de voluntari Volum si Doamna Gabriela Achihai, presedinte FSC Bacau, a avut o misiune extrem de dificila, toate nominalizarile fiind interesante iar munca depusa de voluntari extraordinara.

Castigatorii la fiecare categorie au fost: - Cristea Alexandru, propus de Asociaţia de Tineret Onestin a fost declarat voluntarul anului in judetul Bacau;

 - proiectul anului a fost declarat Proiectul: „Bacaul Verde” al Asociatiei Repere, filiala Bacau;

La finalul evenimentului au fost anuntati si castigatorii concursului Liceenii au talent. Acestia au fost: Locul I : Irina Horvat, de la Colegiul Vasile Alecsandri, interpretare ; Locul II: Pintilie Catalina, de la colegiul Mihai Eminescu, interpretare; Locul III: Dascalescu Mihai, din Onesti, dans modern;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin