28.11.2011

S-a înfiinţat în Bacau Sucursala UNSICAR “Moldova”

Joi, 24 noiembrie 2011, sala de conferinţe a hotelului Helen Bacău a găzduit festivitatea de înfiinţare a Sucursalei Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România (UNSICAR) “Moldova”, care va avea sediul în Bacău.


În prezenţa preşedintelui UNSICAR la nivel naţional, Bogdan Andriescu, a liderilor celor mai importanţi asigurători şi brokeri de asigurări din Bacău, Sucursala UNSICAR Moldova a luat fiinţă şi, totodată, au fost desemnaţi şi liderii zonali. Preşedinte al filialei regionale a fost ales, în urma numărării voturilor, Zorin Puşcaşu
reprezentantul societăţii Mediatis Broker de Asigurare, unul dintre cei mai experimentaţi brokeri de asigurări din judeţul nostru şi nu numai. Alături de Puşcaşu, din board-ul de conducere al UNSICAR Moldova mai fac parte şi Laurenţiu Botezatu reprezentantul societăţii Brokers Asist Broker de Asigurare şi Liviu Dinescu, reprezentantul societăţii FSG Broker de Asigurare.

Pe lângă aspectul formal, generat de sobrietatea specifică unui astfel de eveniment, şedinţa (care a durat mai bine de trei ore) a prilejuit, în ultima ei parte, o vie şi interesantă dezbatere între brokeri şi reprezentanţii societăţilor de asigurări.

Un alt capitol de pe ordinea de zi a făcut referire la buna (sau mai puţin buna) colaborare dintre brokeri şi asigurători la nivel naţional, tematică abordată de Ghiorghe Cârlan, directorul Sucursalei ASIROM Bacău, care este, de altfel, cel mai vechi om de asigurări din Bacău aflat încă în activitate. “Din punctul nostru de vedere, al societăţilor de asigurări, colaborarea cu brokerii din Bacău este, per ansamblu, una dintre cele mai bune din România”, a arătat Ghiorghe Cârlan. De aceeaşi părere a fost şi Florin Misăilă, directorul Astra Bacău, care a opinat că “piaţa asigurărilor din Bacău este uşor atipică. Noi ne înţelegem foarte bine şi chiar nu pot spune că lucrăm că într-o competiţie, ci mai curând, ca într-o echipă profesionistă”. În consens cu cei doi a fost şi Adrian Anton, directorul Allianz Bacău: “Există aproximativ 20 de brokeri de asigurări în Bacău. Dar, totodată, sunt şi unii care strică piaţa. Nu mă refer la cei din Bacău, ci la acei brokeri care îşi desfăşoară activitatea la nivel naţional şi care sunt neprofesionişti”.

"Gazdă” pentru întregul eveniment a fost societatea Omniasig, prin grija directorului sucursalei Bacău, Alina Staicu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin