19.10.2011

Bataie cu bâte si pistoale in strada - Video live Bacau

Marti seara, aproape de miezul noptii, un grup de persoane a avut o altercatie in zona Narcisa. Fugarindu-se pe strada cu bâte, au avut ghinionul ca in statia de autobuz sa fie un echipaj al politiei, oprit sa cumpere de-ale gurii. Nu i-a impresionat prea tare si au continuat altercatia in statie. Pana s-a prins agentul de politie cum sta treaba, au mai intervenit niste agenti de securitate de la o firma privata. S-au folosit de armele din dotare pentru a calma personele recalcitrante. Au sunat dupa intariri si la salvare, fiind si raniti. Intaririle au ajuns in 2 minute, salvarea n-a mai ajuns. Au plecat cu masinile politiei la sectie pentru declaratii.

 Cum spuneam, batausii nu erau impresionati cu nimic, chiar si dupa ce au fost incatusati. Povestea va continua cu siguranta......

PS: Mi-au placut  agentii veniti la intariri, n-au stat pe ganduri, i-au percutat imediat pe cei care mai comentau in plus. Si nu erau mascati ci agenti. Daca ar fi toti asa, poate se mai misca treaba, ca e nasol sa mergi pe strada si sa dai de  bâte si pistoale.

4 comentarii:

  1. Spune-mi si mie te rog ce etnie aveau oamenii ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Zice lumea ca-s rasist dupa. Erau bronzati oricum.

    RăspundețiȘtergere
  3. tigani care ne fac de rusine. iliescu e de vina ca le-a dat buletin la toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aiurea ca numai bronzatii se bat...se intampla oricui.Dar e prea incult ala care a pus o asemenea intrebare.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin